sunnuntai 25. elokuuta 2013

Muuria treenamassa

Kävin aamusta hallilla treenamassa hieman Tacon kanssa. Aloitin treenamalla puomia, jouduin tekemään ulkopuomia kun yksin en saa puomia laitettu. Laitoin bumpperin nousukontaktilleja tein ekaksi ilman vauhtia ja sitten vielä pari eri lähestymistä, hyvin Taco teki. Otin myös keinua. Laitoin palkan suoran esteen eteen ja jättäydyin itse aavistuksen koiran taakse, Taco jää hieman vinosti kontaktille, ei hyvä. Jouduin tekemään uudestaan kolme kertaa ennenkun Taco teki kontaktin suorana.
Siiryin sisälle halliin ja laitoin muurin kaikilla kolmella palasella plus irtopalat. Ekaksi ihan suora lähestyminen, hipaisi, uudestaan onnistui. Sitten hieman tiukemmilla käännöksillä sekä lähestyminen, että kääntäen heti muurin jälkeen, meni ihan ok, helposti kyllä hipasee. Sitten muurista putkeen niin silloin palast tippui, toruin hieman koiraa ja nostin palaset paikalle. Hyvin Taco korjasi hyppyä. Sitten vielä muurista renkaaseen, teki hyvin.
Lopuksi otin vielä eilisen hyppyradan alkusuoran. Tänään se ei tuottanut ongelmia. Hieman yritin miettiä miksi se ei eilen onnistunut ja luulen, että syy on se, että kisoissa koira tuli lujempaa ja itse olin varman hieman huolimaton, enkä kertonut kunnolla koiralle kakkoshyppyä. Noh nyt tiedän, että kyllä me oikeasti osataan, nyt pitää vaan oppia siirtää opit kisaradoille ja saada oma kisavire kuntoon. Tiedän perjaatteessa minkälainen mun kisavire pitää olla jotta onnistutaan, mutta mun pitää oppia saada se kisavire nostettu itselleni. Pitää olla täysin keskittynyt rataan ja meidän tekemiseen ja mun pitää tietää koko ajan mitä tehdä. Sen lisäksi pitää olla pieni ns p....e päällä. Kunnon draivi päälle, semmonen nyt me tehdään nolla täysillä ja tiukasti liikkuen. Mä olen itseasiassa jossakin kisassa onnistunut lähdössä nostattaa itseeni oikeaan draiviin, parempi se on jos saan tehty sen jo hieman radan tutustumisvaiheessa ja sitten kun lämppään koiraa lopullisen vireen.

Illalla Taco pääsi vielä hieman uimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti