lauantai 9. tammikuuta 2016

Alkuvuoden pakkaset

Mä olen tosi huono lenkkeilemään pakkasilla, joten ollaan laiskoteltu vaan. Jani onneksi on jonkiverran lenkkeillyt, tosin RaaRaa on saikulla, koska se on onahdellut, joten sekin on lähinnä makoillut. Ei ole ihan tyytyväinen enään, alkaa olemaan hieman ylimääräistä energiaa.
Keskiviikkona sain ostettu tuurauksen Niinun treeneihin Tacolle.  Oli kivaa ja taas sai todeta, että mulla on taitava koira. Tosin pientä kuumumista oli ilmassa, kun oli ollut hieman taukoa. Itsekin tosin unohtelin rataa. Treeneissä muistin taas hyvin miksi yleensä pidän kisataukoa talvella. On haasteellista saada itseensä ja koiran lämpätty. Eli eipä varmaankaan kisata juuri nyt pakkasten aikana. Ostelen joitakin treenejä jos pakkaset pysyvät pitkään.
RaaRaa kävi eilen Anna Hammarénilla. Aika paljon jumeja siltä löytyi. Hieman se protestoi hoitamista vänkyilemällä, mutta äkkiä muisti ettei kannata. Nyt otetaan muutama päivä iisisti ja sitten aloitetaan varovasti liikkuman. Kolmen viikon päästä mennään uudestaan. Otetaan hieman varoen tämä pakkaskausi RaaRaan kanssa. Tarkoituksena oli mennä hyppytekniikkakurssille RaaRaan kanssa, mutta se täyttyi ennenkun sain ilmoitettu RaaRaan siihen, noh toisaalta ehkä ihan hyvä ettei tehdä rankkoja treenejä pakkasten alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti