lauantai 7. syyskuuta 2019

Päivityksiä

Ollaan treenattu ja kisattu Viton ja Tacon kanssa agilityä vähemmän tai enemmän. Kesällä lyhyt tauko Vitolle ja Tacolle hieman pidempi. Sm kisoissa kävin molempien kanssa, Taco sekä yksilöissä, että KKK:n joukkueessa ilman menestystä kylläkin, Vito KKK:n pikkumaksi joukkueessa, taisi olla yhdellä kiellolla.
Tacon kanssa on kaikkia mahdollisuuksia tehdä 0 jos itse ohjaan huolellisesti ja kunhan Tacokin tekee huollellisesti hypyt. Viton kanssa joko onnistutaan tai sitten ei todellakaan, toki on meillä esim rimojen tiputuksia tai joku kielto tai räpellys. Vitolla on taas 2 on 2 of puomilla. Hieman meillä tällä hetkellä jumpataan lähtöjen ja hieman tiukkaa on maltin kanssa kontakteilla, tai lähinnä puomilla. Treeneissä tulee paljon ahaa oivalluksia. Vito alkaa olemaan todella taitava, toki on puutteita vielä esim keppiosaamisessa. Mutta jos ohjaan rohkeasti liikkumalla päästään jo aika usein tosi hyvään agiflowhun. Kisoissa pitäisi päästä samaan rohkeaan ohjaamiseen ja tosin yksi vaihe lisää, koska Vito on vielä vauhdikkaampi kisoissa.
Tacon kanssa katsotaan nyt miten kauan enää harrastetaan agilityä. Terveenä se on pysynyt koko ajan, mutta koira kuitenkin täyttää joulukuussa 9 ja on harrastettu hyvin nuoresta saakka agilityä. Olen nyt ajatellut, että treenaan nyt vielä ja kisaan sen kanssa kevyemmin ja varmaan hieman pidempi talvitauko ja talvella sitten käydään pahimpana aikana uimassa tai juoksemassa vesijuoksumatolla, että lihaskunto kuitenkin pysyy. Jos pysyy kunnossa, niin vielä voisi yrittää kerätä nollat sm:hin (jos löytyy järjestäjiä, kun tällä hetkellä ei vissiin ole).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti