keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Corona pisti kaiken tauolle

Tuli sitten Corona Suomeenkin. Tämä johti siihen, että suunnilleen kaikki ohjatut treenit on pistetty tauolle. Ostin sitten Codelle pentu toko treenit joka tapahtuu verkossa. Katsotaan, että josko innostuisin tokosta taas.
Hieman mulla on motivaatio hukassa treenata ylipäätäänsä, kun oikeasti nyt olisi hyvä tilaisuus treenata Viton puomin kuntoon ja vahvistaa takaakiertoja ja sitten voisi treenata suuntakäskyt varmemmaksi molemmille. Omaa ja koirien kuntoakin voisi hyvin samalla nostaa, niin, että sitten kun kisoja taas saa ruveta järkkäämään, niin ollan täydessä iskussa. Voi  olla, että osasyy motivaatiopulaan on se, että migreeni on taas vaivannut hieman enemmän ja töissäkin on stressiä. No ensi viikolla siirryn ainakin pääsiäiseen saakka etätöihin, niin saa keskittyä omiin töihin. Sinänsä tuli aika hyvään vaiheeseen, kun olen kotona, niin pennun sisäsiisteys ehkä nopeutuu :)
Vito ja Code viihtyy todella hyvin toistensa seurassa, leikkivät paljon. RaaRaakin välillä leikkii, mutta on yhä hieman epävarma ja saattaa rähädellä. Tacoa Code ihan selkeästi kunnioittaa hyvin, leikkivät ei nyt ihan päivittäin, mutta kuitenkin aika usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti