perjantai 16. syyskuuta 2011

Hallilla treeenamassa

Mentiin Tacon kanssa halliin treenamaan. Ekaksi hieman tottistelua. Otin ekaksi paikallaoloa, koira ei ekaksi meinanut mennä makaamaan, sitten otin etäisyyttä noin 20 m, koira oli hieman levoton ja nousikin ylös  kerran mutta kävi maahan käskystä heti. Otin uudestaan ja enpä huomanut että koira lähti perääni, argh. Sitten jouduin ottamaan pariin kertaan uudestaan varmistellen ennenkuin Taco taas pysyi hyvin. Sitten seuraamista sekä suoraan että käännöksiä, oli ihan ok. Liikkeestä seis oli hyvä, samoin luoksetulo oli ihan hyvä. Sitten otin vielä hyppyä. Vein lelun toiselle puolelle estettä, Taco sivulle ja siitä hypyllä yli, paitsi että Taco ekalla yrittämällä meni esteen ohi, uusi yritys samalla lailla mutta lähemmäs estettä ja tarkempi asettelu niin johan onnstui.

Lopuksi otettiin vielä hieman agilityä. Puomin nousukontakti, hakusessa vielä. Kepit pari kertaa remmissä hieman rauhoitellen että muistaa kaikki välit, hyvä. Sitten vielä  putkea ja parilla hypyllä valsauksia, käteentuloa, leikkauksia, pientä eteenmenoa ja takaakiertoa. Taco oli hyvä, ohjaaja kun mikäkin propelleri, kaikki mikä voi osoittaa eri suuntiin ja huitoo joka suuntaan ja siitä koiran pitäisi sitten tietää minne mennä.

Iltaruoan yhteydessä otan vielä kapulan pitoa, eilen piti jo ihan kivasti kapulasta, joten eiköhän sekin vielä ule ihan hyväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti