torstai 19. heinäkuuta 2012

Agilityä

Eilen oli alueellinen valmennus, oltiin Univet Areenalla. Taco oli oikein taitava. Tosin ekaksi kävi pikakierroksen kaikkien luona mutta sen jäkeen oli hyvä. Nyt sain ohjeita miten treenata välistävedot, puolivalseilla kun tulee liika kiire (enkä itse tykkää tästä tavasta), haluan että koira tulee vastakäteen. Nyt sain ohjeita miten opettaa koiralle tämä, eli tämä on meidän kotiläksy. Pikkaisen harjoiteltiin myös valssia, onnistui hyvin. Palkkauksesta Teemu myös muistutti että vedä koira mukaan liikkeen suuntaan palkkaan, ja älä kehu, saatikka palkkaa jos koira juoksee palkan ohi seuraavalle esteelle.

Valmennuksesta mentiin vielä Kirkkonummelle hallille missä oli epikset. Siellä oli myös spurttikisa missä mentiin ekaksi hyppy, siitä kepeille ja U-putkeen ja sitten takaisin kepeille ja hypylle. Ekalla kerralla sähläsin ja hosuin itse. Sitten skarppasin ja ohjasin rauhallisesti niin paras aika mitä Taco sai oli 11.44. Ihan hyvä aika.

Tänään aamulla kävin treenamassa hallilla, eilisten episten rataa. Siinä kun oli pari kohtaa mitä mietin niin halusin saada kokeiltu ne. Toinen oli hieman hankalampi keppikulma minkä Taco suoritti hyvin. Se ei mun mielestä ollut yhtään niin hankala kun miltä se näytti kentän laidalta. Toinen kohta mitä mietin oli puomilta vippauksella/sylkkärillä putkeen joka meni puomin alta, tästä kohdasta olisikin tullut virhe. Muuten oltaisin voitu saada 0 jos olisin keskittynyt ja onnistunut ohjaamaan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti