torstai 16. tammikuuta 2014

Keskiviikko valmennus

Eilen Timon treenit kylmässä hallissa. Rata oli hieman haastavan näköinen paperilla ja niin se todellisuudessakin oli. Alussa sähläsin itse, en mennyt kunnon aseenteella tekemään ja se näkyi sähläyksenä. Hieman Tacokin sähläili ja sen lisäksi se hieman kuriton, meni jarrujen läpi. Sain sen kyllä kuuntelemaan, mutta jouduin tekemään vähän töitä asian eteen. Radassa oli paljon hyvää, mutta myös harjoiteltavaa tuli, mm pakkovalssit sählään ja kääntyilen väärään suuntaan, saatava kuntoon. Lujaa toi koira liikkuu ja suorittaa hirmu hyvin ja tekee hyvin itsenäisesti.Ja mä osasin merkata keppejen sisäänmenon ja koira osasi jatkaa siitä vielä eteenpäin vaikka takaaleikkasin. A:n kontakti on himean hidas, puomi ja keinu hienot. Kerran Taco räjäytti renkaan, vaikka olisi pitänyt tehdä puhtaasti, mutta korjasi seuraavalla kerralla hyvin. Taco tulee nykyään aika hyvin lähellekin ohjauksiin, mutta helpommat on vielä kauko-ohjaukset.
Jäi eilisistä vielä hieman hampaankoloon joten kävin hallissa ja koska ryhmät oli peruttu rata oli vielä hallissa. Nyt sain aika onnistuneet pakkovalssit, mutta vielä pitää hinkata. Kepeillä koitin myös tehdä poispäinkäännöksen, hyvin vaikea meille, joko levisi, niin että meni väärälle hypylle tai sitten meni takasin kepeille. Tänäänkin Taco hieman paineli jarrun läpi, mutta ei tarvinut kun kerran nyt huomauttaa asiasta niin alkoi kuuntelemaan. Hyvät treenit.

RaaRaan kanssa ollaan klikkailtu: istumista, maahanmenoa, alustaa, jakaralle kiipemistä, jakkaran ylitystä, peruuttamista, tolpan kiertoa, tassun antoa,paikalla istumista, kontaktia, luoksetuloa ja sivulla olemista. Se on hirmu oppivainen pentu.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti