keskiviikko 20. elokuuta 2014

RaaRaan treenit ja molemmille pikkasen hyppytekniikka

RaaRaalla oli maanantaina treenit. Mä olen hirvittävän tyytyväinen siihen. Se on tällä hetkellä hieman epätasainen, välillä hyvinkin kuuliainen ja mielistelevä ja seuraavaksi onkin täysi isottelu päällä. Tehtiin suoraa putkea, tolppien kiertoja häiriössä ja lelulle meno eteen ja myös kääntymistä. Ja sitten tietysti harkattiin rauhoittumista. Tolppien kierrossa saa olla varovainen, ettei kierrokset lähde lapasesta, kaarrokset leviivät hitaasti mutta varmasti jos ei ole tarkkana. Toisaalta kuuntelee jo rytmityksiä ja suhinaa hyvin. Myös napsimisen kanssa saa olla tarkkana ettei tee. Lelulle menossa kontakti oli hieman liian tiukassa muhun, kun haluisin, että se katsoo leluun. Käännöstä harjoiteltiin, niin että ekaksi kutsuin puolesta välistä matkaa lelulle ja tein valssin kun RaaRaa oli mun kohdalla. RaaRaa kääntyi heti rähähdyksen kera. Vähän tyyliin päätä jo mihin pitää mennä.
Kotona olen tehnyt poispäin käännöksellä tiukkaa ympyrää tolpan ympäri molemmille. RaaRaalla on hankala malttaa kuunnella ja sählää ihan kympillä, kun haluaa tehdä täysillä koko ajan. Mutta kunhan itse vaan malttaa olla rauhallinen ja vaatia siltä sen mitä se osaa, niin tekee kyllä. Tässäkin yritti napsia käsiä kun ei meinanut malttaa. Nykyään lähtee heti karkuun, kun yrittää napsii. Pitää vaan olla hirmu musta valkoinen asioiden kanssa.Taco taipuu huonommin kun RaaRaa, siltä joutuu todellakin vaatimaan, että se tekee hommia kunnolla, eikä lintsata. Se mielellään menisi lujaa ja huomattavasti isompaa kaarrosta.
Tehtiin myös korkeuden arvioita set pointilla molemmille. Molemmat teki hyvin, noin 60 cm Tacon hyppytekniikka hieman huononi, ei venyyttänyt takajalkoja taakse, vaan pitää jalat allaan. RaaRaalla on tässäkin vaikeata irrottaa katsetta musta pois, kun haluaisin, että katsoo lelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti