torstai 2. lokakuuta 2014

Epätoivoa viskykäännöksen kanssa

Eilisissä agiharkoissa jäätiin jumiin kohtaan missä piti kääntää aika jyrkästi viskykäännöksellä. Taco kyllä perjaatteessa kääntyy ihan hyvin viskyllä, mutta käännös helposti laajenee ja silloin se poimii vääriä esteitä. Mä pyörin ja mulla on hankala pitää ns kiinni koiraa riittävän pitkään niin se lähtee kaarattaa. Muuten Taco teki hyvin eilen, ekalla kerralla eka rima tuli alas kun jätkällä hieman kiire putkelle joka oli kakkoshyppy. Sain Tacon pysäytetty ennenkun se oli putkessa ja toruen nostin riman niin ei ollut enää ongelmia. Tosi hienot keppihaut Taco teki.
Yritin pikkasen tokoilla RaaRaan kanssa hallissa. Siellä ei osanut seurata oikein, eikä juuri muutakaan. Ei oikein keskittynyt. Pitäisi treenata enemmän tokoa sen kanssa.
Tänään käytiin juoksemassa koirien kanssa ja sitten vielä harkkasin viskykäännöstä. Se on kyllä vaikea jos pitää tehdä tiukkana käännöksenä. Itseasiassa RaaRaa teki tiukemman käännöksen, mutta sille tein ilman vauhtia vielä ja se kääntyy todella näppärästi.
Pitää kokeilla vielä pari muuta kuvioo mitä voisi tehdä samantyyppisessä kuviossa missä nyt tehtiin viskykäännöstä,valssi, vastakäännöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti