lauantai 20. elokuuta 2016

Tervetuloa Vito

Eilen hain Viton kotiin. Poika on haettu englannista ja tuli meille sijoitukseen. Toiveena olisi saada pojasta mulle agilitykoira ainakin ja tietty perheelle lemmikki. Emänä Vitolla on Pollyvinall Myndee at Trimac ja isänä Hillside Spirit of Ecstacy.
Meidän pojat ottivat hyvin vastaan uuden kaverin. Taco nyt taas luulee, että pentu on tyttö, mutta tiedän, että se rauhoittuu aika äkkiä. Tänään on jo antanut pennun olla. RaaRaa oli ekaksi hieman ärinällä, mutta rauhoittui käskystä. Nyt leikkivät täysin.
Pikkasen olen harjoitellut nimeä ja klikkeriin totuutellut. Tarkoitus on ruveta harjoitella tarjoamisen kautta. Ruoka maistuu hieman huonosti, mutta eiköhän se vähitellen myös ala maistumaan. Yö meni ekaksi hieman protestoiden ja samoin aamulla protestoi. Hyvin huomaa jos tulee pissahätä, menee levottomaksi ja menee ulko-ovelle. Yötä ei ollut vielä jaksanut pidättää. Tänään käytiin pikakäynti ihmettelemässä ihmisiä ja autoja kylällä ja kävi Vito pikkulenkin kotonakin. Pihalla joutuu hieman tarkkailemaan sitä, ettei syö kiviä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti