lauantai 10. syyskuuta 2016

Laiska bloggaaja

Ollaan me treenattu ja touhuttu vaikka en ole kirjoittanutkaan. Hieman on motivaatio kirjoittaa hakusessa, kun ei itse pysty treenaamaan niillä tehoilla kun haluisi, kun oma kunto on nyt huono. No nyt onneksi näyttää jo hieman paremmalta oma vointi, niin eiköhän motivaatio taas nouse, sekä treenaamisen, että kirjoittamisen suhteen.
Kolmet valmennukset on ollut Tacon kanssa. Hieno ja taitava se kyllä on, pientä tuhmailua on ollut kontaktien kanssa, pientä lipsuilua. Rimojen kanssa on ollut aika tarkka, mutta sen sijan käännökset on taas pikkasen venynyt ajoittain. Hirvittävän kiitollinen koira treenata se kyllä on, tekee aina ok, mutta reagoi todella hyvin esim kaikkiin rytmityksiin. Eli ei muuta kun luotto koiraan ja tiukkaa ja varsinkin rohkeata ohjaamista kisoihin niin hyvää tulee.
Olen nyt käynyt parina perjantaina kanssa treenamassa hallilla. RaaRaa sai tehdä tokoa ja vähän aksaa, tuli todettu, että oikea oli päätös lopettaa aksa sen kanssa. Hypyt oli 40 cm, ja ne olivat huonot, haki voimakkaasti melkein jokaista hyppyä. Tekee yhä edelleen mielellään ja tarjoaa hallissa aksaa, mutta ei se ole sen juttu. Noh tokoillaan ja rallytokoillaan tai jotain ja katsotaan mitä keksitään.
Viton kanssa harjoitellaan istumista, pikkasen maahanmenoja, luoksetuloa, vahvistettu nimeä, liikkumista molemmilla puolilla mua, käteentulemista, kädestä toiseen vaihtoa, tassun antoa, kosketusalustaa, remmissä liikkumista, odottamista, kontaktinottamista, tasapainotyynyllä jumppaamista. Se liikkuu hyvin reippaasti kaikkialla. Ei ole mikään riekkuja, vaan katselee aika rauhassa. Kotona se kyllä sitten senkin edestä riuhuu. Tacoa selkeästi kunnioittaa ja antaa sen olla aika rauhassa, ulkona vähän leikkivät. RaaRaata sen sijan Vito ei oikein kunnioita, roikkuisi koko ajan RaaRaan karvoissa. RaaRaa kyllä välillä yrittää sanoa jotain, ja silloin Vito kyllä väistää, mutta se väistää ehkä 2 sekunniksi ja sitten se unohtuu. Ihmisten kanssa Vito myös mielellään leikkii. Nyt onneksi myös syö kunnolla.
Nyt harkitsen ilmoittavani Taco kisoihin, kun oma olo on ollut parempi, hieman vielä mietin asiaa, mutta luulen ainakin ilmoittavani sen kirkkiksen kisoihin. Pitäisi nyt taas lähteä kohottamaan omaa kuntoa jos vaikka oksentaminen nyt pysyisi poissa, jos vaikka alkaisi taas piristymään. Vähän on tosin ollut kipuilua nyt pari päivää vatsassa, mutta en ole vielä tarvinut kipulääkkeitä vatsan takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti