torstai 22. syyskuuta 2016

Puolikuntoinen taas

Sunnuntaina iski taas aamusta hieman huono olo, onneksi helpottui päivällä ja kävinkin sitten juoksemassa RaaRaan ja Tacon kanssa. Nyt tuli ekaa kerta tunne, että olisiko syytä juosta vaan yhden koiran kanssa kerralla. Mennessä meni ihan ok, RaaRaa oli toki täynnä virtaa, mutta meni ihan ok kuitenkin. Mutta sitten kun käännyttiin, niin johan Tacokin innostui, tarjosi koko ajan vetämistä. Se tottelee onneksi aika hyvin, mutta kun sille antaa veto-käskyn niin johan mennään. Sen lisäksi koirat kirittävät toisiaan ja innostavat toisiaan. Laitoin nyt mun paljasjalka-kengät eikä tullut juuri ollenkaan penikat, eli pitäisi hankkia toisetkin paljastossut.
Maanantaina oksensin aamulla, mutta onneksi olo helpottui suhteellisen nopeasti kuitenkin. Illalla kävin vetämässä treenit ja treenasinkin samalla Tacon ja Viton. Molemmat tekivät kivasti. Vito harjoitteli vähän seuraamista molemmilla puolilla, istumista ja odottamista ja maahanmenoa ja siihen päälle pari eteenmenoa lelulle. Tykkää leikkiä lelulla tosi paljon ja aika hyvin tulee lelun kanssa takaisin.
Tiistaina ei tehty oikein mitään, kun mulle iski aivan kamala migreeni oksentamineen. Meni sitten suunnilleen koko päivä kipuillen ja huilien.
Keskiviikkona oli Tacon agilityvalmennus, Vito pääsi myös mukaan. Taco teki jälleen kivasti rataa, se on taas parantanut jarruja tiukoilla käännöksillä. Kontaktit hyvät, pikkasen a oli hidas alastulossa.
Käytiin villakoirien kanssa lenkillä, ja Vito juoksi ihan päättömästi Tairan kanssa. Vito sai pikkasen leikkiä hallissa ja istumista ja muutama maahanmeno. Pitää vähitellen ruveta harjoittelemaan rauhoittumista kanssa, pikkasen se välillä yrittää riehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti