lauantai 1. lokakuuta 2016

Treeniä ja kisoja

Viime viikonloppuna käytiin Tacon kanssa kisaamassa 3 rataa. Eka rata oli hyppäri, Taco tuli kepeiltä pois toka-vika välistä, käänsin jalat inasen liian aikaisin ja se tuli pois, muuten erittäin hyvä rata. Toka rata agilityrata, hieman säätö hylly. Kolmas rata, toka vika rima alas, muuten oikein hyvä rata. Ei Taco sitten ihan kestänyt vedätystä ilman mun tukea. Kaikissa radoissa hypyt oli 55, eli ei todellakaan olisi rima pitänyt tulla alas. Ja jatkossa treenataan keppien häiriökestävyyttä loppupäässä. Vito oli myös mukana ja oli oikein reipas. Pikkasen harjoiteltiin istumista ja kontaktinottoa lähinnä.
Keskiviikkona tehtiin valmennuksessa medien mm finaalirata. Olin hieman ilkeä ja laitoin toka vikan hypyn 55 ja vikan 65 cm. Ekalla vedolla virheetön rata vikalle esteelle jolloin rima tuli alas. Taco kyllä teki muutenkin hieman huolimattomia hyppyjä, hieman räpsähteli. A:n alastulo oli hidas, kun jätin Tacon tekemään sitä yksin ja itse menin kauemmas vedättäällä. Pitää muista, että ellei ole pakko, niin ei jätä sitä taakse suorittamaan ainakaan A:ta, menee hitaaksi. Vito oli taas mukana, harjoiteltiin seuraamista namilla, molemmin puolin, istumista ja odottamista, maahanmenoa, kontaktia, luoksetuloa, eteenmenoa, 2 on2off rapulla ja peruuttamista. Edisty koko ajan.
Perjantaina kaikki kolme koiraa autoon ja hallille. RaaRaa rallytokoili, oli aivanintopiukkana kun sai tehdä. Vito teki ekaa kertaa hyppytekniikka 4 perussarja ja setpoint bumpeilla ja medivälein, teki hirmu hyvin. Sen lisäksi Vito teki seuraamista, istumista ja odottamista, maahanmenoa, 2 on 2 offia rapulla, luoksetuloa ja eteenmenoa. Edistyy. Taco teki setpointtia 55-70 cm, teki kivasti, kunhan lähtöasento oli hyvä. Sitten treenattiin hieman keppien takaaleikkauksia, ei ongelmia ja sitten vielä keppien häiriö-treeniä, tulee aika herkästi pois keppien loppupäästä, nämä pitää vahvistaa varmemmaksi. Lopuksi vielä pari kertaa A:ta. Kerrankin menin oikein suunnitelmien kanssa myös Tacon suhteen treenamaan.
Tänään aamulla RaaRaa merkkasi meillä sisällä, olen pikkasen epäillyt, että se on tehnyt sitä pari kertaa mutta nyt se jäi itseteosta kiinni. Kun mä menin torumaan, meinasi tulla silmille, toki tilannetta ei auttanut, että Vito pyöri meidän ympäri ja sitten Tacokin meinasi tulla mukaan myllyyn. Taco onneksi totteli mua heti, mutta Vito ei meinannut tajuta ottaa etäisyyttä. RaaRaa oli todella raivona mulle, joten totesin, että nyt tarvitaan todella musta-valkoisuutta sen kanssa ja sen kanssa pitää tehdä hieman töitä, ettei jää niin paljon ylimääräistä energiaa.
Vitollakin taitaa olla ensimmäinen mörköikä, kyttäilee hieman asioita ja reagoi herkästi haukkumalla.
Huomenna mennään Tacon kanssa kisaamaan, toivon, että sillä olisi vire hieman alempi kun edellisissä kisoissa, se kävi aikas kuumana silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti