lauantai 22. lokakuuta 2016

Kaikennäköistä tehtynä viime päivityksen jälkeen

Eli käytiin kisoissa Tacon kanssa, yksi nolla, ei videolla, muut oli jotian muuta:Treenattu ollaan myös, varsinkin Taco ja Viton kanssa. Viton treenivideoita:Hyvää oli videoida välillä treenejä, kiinnitin huomiota ettei Vito ihan käytä takapäätään niin kun haluaisin. Ja hieman olin myös huolimaton ajoittain palkkaamisen kanssa. Tällä hetkellä Vitolla on aika vahva mörköikä, haukkuu asiat mitkä pelottaa, mutta kehotuksesta menee katsomaan.
Tacolla oli hoitoaika Hyytiäisen Marilla 13.10.2016. Otin Viton mukaan myös ja hyvä oli, että otin, se oli lantiosta ja kuonostaan hieman vino, Mari sai sen suoristettu ja suositteli tekemään vahvistavia treenejä takapäähän Vitolle. Tacollekin oli hyvä saada hoitoa, jotain osumaa oli tullut etupäähän ja pientä vinoutta oli takapäässä.
Koska Taco ja Vito oli saanut hierontaa ne ottivat pari päivää hieman rauhallisemmin. Vitolle hieman hankalaa, kun se on sellainen touhupetteri. RaaRaa pääsi yksin lenkille, se nautti ja tarjosi mulle temppuja matkan varrella. Sen lisäksi käytiin juoksemassa sen kanssa. Mun mielestäni se käyttää takapäätään hieman huonosti juostessa, vetää liikaa etupäällä. Olisikohan sillä kuitenkin jotain häikkää lantiossa tai ristiselässä, en tiedä. Noh, en aijo tutkia sen enempää jos ei oireile sen enempää. En tekisi mitään sillä tiedolla varsinaisesti. Liikutetaan ja touhutaan niin kauan kun liikkuu ok ja jos rupeaa oireilemaan pitää miettiä mitä tehdä. Pientä hyppytekniikkaa, missä vahvistetaan takapään käyttöä voidaan tehdä, mutta ei mitään kovin rankkaa. Ja tietty tehdään muutakin syvä lihas jumppaa.
Tiistaina kävin itse akupunktiossa Jupen luona Fagervikissä. Tilasin ajan mun migreenien takia, mutta kerroin sitten samalla mun oksentamisesta ja totesihan Juppekin, että olen pienentynyt. Liattoi mulle kolme neulaa suunnilleen sapen kohdalle vatsaan. Ja ihme on tapahtunut, olen nyt heränyt joka aamu akupunktion jälkeen ilman pahoinvointia. Tosin nyt painaa hieman flunssanpoikanen, mutta pääasia on ettei ole oksettanut.
Eilen olin Tacon kanssa Jenna Caloanderin treeneissä. Teemana oli kepit. Taco teki kaikki oikein ekalla (takaaleikkaukset, päällejuoksut, poispäinkäännökset, pakkovalssit ja vedätykset). Nyt kesti hyvin kaikki häiriöt.Tuli todettu, että me aletaan olemaan aika hyvässä vaiheessa Tacon kanssa. Se missä pitää olla tarkkana, on, että puutun rimojen tiputukseen heti. Taco ottaa erittäin hyvin palautteen vastaan, kun huomautan rimoista, joten määrätietoisuutta tähänkin.
Huomenna kisoihin. Toivotaan hyvää viretilaa itselleni ja koiralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti