sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Hyvää joulua

Hyvää joulua.
Taas ollaan ihan loppuvuodessa. Vuosi on mennyt vähän niin ja näin, mutta nyt näyttää siltä, että parempaan päin ollaan menossa.  Tarkkana joudun olemaan oman dietin kanssa, ja toivon, että vähitellen piristyisin vielä.

Viton kanssa valmistaudutaan ekoja kisoja varten. Olen ilmoittanut sen kisoihin 6.1.2018. Se on muuten ihan hyvässä kuosissa, mutta A:han en ole ihan täysin tyytyväinen. Alla viimeisin treeni A:sta:
Treenivideo:
Saa nähdä kisataanko minimaxina vai maxina Viton kanssa. Kerran olen sitä nyt yrittänyt mitata ihan tikun kanssa ja se on aika rajalla. Sinänsä ei nyt ihan väliä, mutta ohjaaminen on hieman erillaista jos rimat on vaan 40 cm.

Ostin Vitolle treenin Nas-halliin perjantaina. Hieman se oli ekaksi ihmeissään, kun eihän se ole tehnyt aksaa kun omassa hallissa hiekkapohjalla. Liikkui kyllä hyvin, mutta hyvin huomasi, että ei olla käyty muualla treenaamassa. Ei osannut esim pakkovalssia, mikä on ollut sille jo aika pitkään ihan ok ohjaus. Eli oli ihan hyvä käydä treenaamassa vieraassa hallissa.

Tacon kanssa treenit menevät ihan hyvin, jos oma asenne on kohdallaan. Samoin kisoissa, jos ohjaan kunnon asenteella, niin radatkin onnistuvat hyvin ja yleensä rimatkin pysyvät ihan hyvin ylhäällä. Tällä hetkellä Tacon rankingpaikka on 98, ja yhdet pisteet vielä puuttuu. Mä en varmaan nyt hirveästi kisaa Tacon kanssa, koetan kisata Viton kanssa nyt ja katsotaan sitten.

RaaRaalle on nyt varattu kastrointi aika 27.12. Katsotaan miten se vaikuttaa siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti