sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Treeni taas

Mulla iski flunssa, joten hieman pidin treenitaukoa. Mutta nyt taas tämä viikko ollaan treenattu, sekä Tacon, että Viton kanssa.

Viton kanssa pitää nostaa omaa vaatimustasoa, hyvin se tekee, mutta mä jään herkästi meidän mukavuusalueelle. Viton aa nyt ei ole ihan hyvä. Palasin nyt kehikkoon sen kanssa. Tyhmästi ilmosin sen kisoihin, joten nyt yritän vahvistaa tosi paljon kehikkoa maassa myös ja sitten vielä yritän päästä hallille treenamaan aata kehikolla. Perjaatteessa mä en haluis, että se juoksee alas, vaan, että tulisi perjaatteella kaksi laukkaa ylös ja kaksi alas, mutta nyt se osuu aika hilkulla, eikä sillä ole hyvä laukka alas, lyhentää aika herkästi alasmenolla askelia, jolloin ei osu. Noh, en nyt ihan vielä luovuta, vaan katsotaan nyt vielä hetken aikaa, että saanko toimimaan, muuten mulla on takaporttina 2o2o.

Taco oli todella innostunut keskiviikon treeneissä, mutta kuitenkin hirmu kuuliainen. Teki oikein hyvin homia.

Viikonloppuna kävin sekä la, että su treenamassa. Taco teki hieman vähempää ja Vito taas sai jumpata aata aika paljon. sen lisäksi tein vaikeita sisäänmenoja kepeillä pari kapalletta, ja siihen vielä keppivedäty, jonka Vito tekikin superhienosti. Keinu ja puomikin alkaa olemaan suht hyviä, hieman haluisi varsinkin puomille lisää vauhtia, mutta luulen, että kunhan Vito saa lisää varmuutta ja kunhan se saa hieman lisää lihaksia niin kyllä se siitä.

Molemmat on nyt ilmottu kisoihin viikonloppuna. Kiva mennä Tacon kanssa kisoihin, kun sen kanssa tietää aika hyvin mitä se tekee radalla. Taco on kuitenkin jo niin kokenut, niin siihen voi luottaa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti