maanantai 1. tammikuuta 2018

Tavoitteet 2018

No niin, uusi vuosi meni taas. Tänä vuonna läkitsin RaaRaan Sileolla. Ei meidän koirat pahasti reagoi paukkuihin, mutta viime vuonna RaaRaa oli aika hysteerinen pahimman paukkeen ajan, joten kokeiltiin lääkettä tänä vuonna. Annostelin lääkettä kolme kertaa. Onneksi annoin, täällä oli aika kovakin pauke tänä vuonna. RaaRaa oli ajoittain levoton ja kun kovin pauke alkoi, niin hieman yritti kaivautua oven läpi, mutta lopetti oikeastaan heti, kun käskettiin nukkumaan. Tacokin oli taas tänä vuonna hieman levottomampi alkuillasta, mutta ulkona ei säikkynyt juurikaan kun kävivät iltapissalla ja kun pahin pauke oli päällä se nukkui ihan rauhassa omalla paikallaan. Vito ei onneksi juuri ollenkaan reagointu, ei ulkona, eikä sisällä.

Sitten ne tavoitteet:

Minä itse:
No niin, se tavallinen tavoite, eli kunto paremmaksi. Mutta silloin olisi tietty aika tärkeätä, että on terve. Olen voinut paremmin, mutta en yhä tunne olevani terve, eli väsyttää vielä paljon ja unen laatuni on huono liian usein. Viime aikoina on ollut myös paljon migreeniä ja päänsärkyä. No olen ottanut ensimmäisen askeleen päänsäryn hoidossa taas, eli hampaat kuntoon ja hakemaan uutta hammaskiskoa (ihanan halpaa, not). Tämän lisäksi odottelen, että pääsisin taas akupunktioon ja shiatsuhierontaan, kun hoitajan saikku vaan loppuu. Jos hedarit/migreenit vähenisi ja siten lääkkeiden käyttö, niin ehkä ei väsyttäisi niin kovasti. Ja silloin jaksaisi ehkä kuntoillakin ja käydä punttisalilla taas.

RaaRaa:
Ei muita tavoitteita kun tarjota mahdollisimman stressitön elämä. Temppuilua ja tokoilua ainakin omalla pihalla ja mahdollsimman paljon lenkkeilyä. Katsotaan jos sen kastrointi pikkasen rauhoitaisi sitä.

Vito:
Ensimmäinen kisa-ilmo tehtynä, eli sen kisadebyytti on 7.1.18. Tavoitteena saada luvat ja siirtyä reippaassa tahdissa ylöspäin. Tosin saa nähdä, onko Vito minimaxi vai maxi, on rajatapaus varmaankin. Olisi ihan kiva jos vähitellen tulisi tietoja mittaustilaisuuksista.

Taco:
Nollaprosentti oli noin 21% tänä vuonna ja startattiin noin 70 starttia. Selvä tavoite on saada nollaprosentti paremmaksi, en vaan tiedä miten paljon paremmaksi. Tänä vuonna olisi tarkoitus startata sekä halli-sm:hin, että kesän sm-kisoihin. Nollat on näihin kasassa. Ja toki syksyllä pm:hin. MM-karsinta kisoihin ei ihan riitä tulokset, mutta ei ole paljosta kiinni, joten yritetään. Eo-karsinta 2 ovat Liedossa kuun vaihteessa, mutta luulen, että jäävät välistä meiltä. Niillä on tosi tyhmä aikataulu siellä, joutuu juoksemaan kahden hallin välissä. Mennään sitten 3 eo-karsintoihin Ojankoon, halli-sm:t ovat samassa. Toivotaan hyvää terveyttä vielä, että kisataan vielä 1-2 kautta täysillä ja sen jälkeen saa Tacoa vähitellen eläköityä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti