torstai 5. huhtikuuta 2018

Valmennusrata

Eilen oli Taco valmennus, oli kyllä semmoinen rata, että. Pitkästä aikaa, jouduttiin jumppaamaan pari kohtaa aika lailla. Eli putkijarrua pitää treenata ja samoin esteiden ohittamista. Taco kerää hyvin herkästi esteitä matkan varrella ja saattaa lukea mukaan esteitä, vaikka pitäisi ohittaa esteitä. Pitää treenata käteentulemista myös. Sen sijan kepit Taco osaa todella hyvin, sekä hakea, että tehdä loppuun ja kontaktitkin olivat ihan hyviä. Muuriakin teki eilen hyvin.
Kävin tänään tekemässä valmennusrataa uusiksi Tacon kanssa. Ekalla yrittämällä 0 läpi, jes. Jompikumpi meistä, tai molemmat oli ihan selkeästi miettinyt yön aikana :) Radan lisäksi treenasin putkijarrua ja palkkailin kontakteja. Treenasin myös kuuntelemista ja tämä ei aina ole Tacolle helppoa, jos teen ilman liikettä. Se yleensä tarjoaa sitä mikä on lähimpänä tai lemppariestettä (keppejä). Kyllä se sitten rupesi kuuntelemaan, kun hetken jumppasi.
Vito sai aloittaa taas keppien sisäänmenoharkalla. Sisäänmenot on sille vaikeita. Mutta nyt oli putkensuu aika lähellä kepeillä ja silti Vito tarjosi keppejä, toki haki väärin sisälle, mutta nyt mielestäni se nopeammin tarjoaa oikeata sisäänmenoa, mutta näitä pitää treenata paljon. Keppitreenien jälkeen Vito huili hetken, kun Taco teki. Sitten Vito taas sisälle harkkaamaan rataa. Ja Vitolla on todellakin haasteellista ohittaa esteitä ja putkijarrua, sille ei ole kunnolla opetettu. Mutta yllättävän helposti Vito kuitenkin lähti myös tekemään esteiden ohittamista. Ja samoin putkijarrua otti myös vastaan ihan hyvin parin palkkauksen jälkeen. Sen sijan viskiä Vito ei osaa, mutta oppi se lukemaan sitäkin, kun palkkasin lelulla. Kontaktit oli tänään ok, varsinkin a oli hyvä, puomi ja keinu inasen hitaat. Sunnuntaina Viton kanssa mennään kisaamaan, katsotaan miten meidän käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti