lauantai 10. marraskuuta 2018

Kaikki kolme koiraa hallissa

Tänään pääsi kaikki kolme koiraa treenamaan.
RaaRaa teki pikkasen tokoa ja sen lisäksi pääsi muutaman kerran putkeen ja osasi se vielä sekä pujotella, että mennä a:ta. Sen lisäksi pari kertaa set pointia. RaaRaa oli kovin iloinen, kun sekin pääsi tekemään.

Vito teki mattoa maassa ja sen lisäksi tiputettiin A alas maksi pöydälle ja matto siihen. Teki aika kivasti. Tosin tulee hyvin harkitsevana alas. Nostettiin A:ta pariin otteeseen ylöspäin, niin, että se oli reilussa metrissä. Nyt pitäisi vaan päättä, että otanko nyt kisatauon ja vaihdan A:ta juoksariksi ja houkuttelisi mua pikkaisen yhä juoksupuomikin, hmm. Sen lisäksi teki muutaman keppiharkan, kepit lähellä u-putkea. Teki myös setpoint korkeuden arviona, takarima 40 ja nostot 60, teki kauniisti ja hyvin.

Taco sai myös tehdä vähän mattoa maassa ja sen lisäksi vauhtia putken kautta ja siitä matolle. Sitten setpoin, takarima 35-50, varmistin joka kerta hyvän lähtöasennon. Teki hirmu hyvin. Sai vielä tehdä pari kertaa keppejä ja hyppi se pari estettäkin omine lupine. Oli hyvin innokas.

Illalla vielä tein kaikkien kanssa pientä syvälihasjumppaa ja venyytystä sisällä. Tai RaaRaan kanssa lähinnä treenasin rauhoittumista ja venyyttelyä. Sekä Taco, että Vito on ihan selkeästi parantunut syvälihasjumpassa ja venyytyksetkin onnistuu paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti