sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Agilityä hallilla

Mentiin Tacon kanssa heti aamusta hallille treenamaan agilityä. Ekaksi otin tekniikkaa Setpointilla pari hyppyä hyvin ja sitten vielä alastulo ja etäisyys. Korkeus ekaksi kaikissa max 25 cm ja sitten nostin okserin ja takana olevat esteet 35 cm. Onnistui hyvin. Hieman tömähti alastulossa ekalla kerralla.




Sitten otettiin hieman keppiharkkaa. Pari ekaa kertaa tuli hosumisia ja sisäänmeno epäonnistui niin että koira meni tokasta välistä sisään. Kun sain koiran kunnolla keskittymään meni hyvin. Sitten otettiin hyppy kepit jotka meni hyvin sitten putki-kepit, koira tuli aavistuksen liian lujaa ja olisikohan neljäs väli joka jäi välistä. Uudestaan ja onnistui hyvin. Väittäisin että hyppytekniikkaharkat auttaa koiraa painonsiirroissa myös kepeissä niin että koira saa itseensä tungettu sisään oikeisiin väleihin.

Seuraavaksi keinu. Puteksta keinuun, Taco meinasi tulla pois keinulta kun se lähti kippaamaan mutta tiukalla käskyllä jatkoi matkaa. Tehtiin pari kertaa onnistuen hyvin.

Sitten vielä puomi pienellä hetsaamisella. Sisään tuli ihmisiä mikä pisti Tacolle ekaksi pasmat hieman sekaisin ja sitten vielä koirakin mutta sain puomin tehty. Pitää tehdä puomin kanssa vauhdikasta treeniä eri kerroilla kun keinua ja käyttämällä putkia päissä että saadaan puomiin vauhtia. Varsinki alastulo on liian hidas, tosin uskon että jo varmuus tekemiseen tulee tekemään sen että vautia tulee lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti