maanantai 5. maaliskuuta 2012

Viikonloppu hyppytekniikkakurssilla

Oltiin Tacon kanssa koko viikonlopun Salossa hyppytekniikkakurssilla, oli kivaa. Nyt harjoitellaan perusasioita ja jossain vaiheessa mennään saamaan lisää oppia. On se jännää kun miettii miten paljon aikaa laitetaan että opetetaan koiralle kepit ja kontaktit verrattuna siihen miten vähän aikaa pistetään siihen että opetetaan koiralle hyvän hyppytekniikan. Kuitenkin suurin osa radoista on hyppyjä. Alla kuvia tehtävistä ja pari videota kurssista.

Setpoint

Perussarja


Liikkuva hyppy

Alastulo+etäisyys

Askeleen pidennys

Alastulo+etäisyys



Jostain kumman syystä roikotan Taco pannasta vaikka se hyvin tottelee ihan käskyjä, onneksi otin videolle treenit niin tämä on asia mihin itse puutun itseni kanssa ja toivon että kaikki jotka näkevät mun roikuttavan tota koiraa turhaan huomauttaa mulle asiasta.

Paljon uutta ja hieman vanhaa tuli kurssilla, kaiken kaikkean olen tyytyväinen antiin. Näitä harkkoja jatketaan ja otetaan maltilla korkeutta mukaan. Sen lisäksi koetan saada ajan fyssarille Tacolle ja varmistetaan ettei takapäässä ole mitään jumituksia ja haetaan harkkaa millä vahvistetaan etupäätä kun Tacolla on jäykät ranteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti