sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Hallilla koko viikonloppu

Olin töissä koko viikonlopun agilitykisoissa ja Taco autossa. Lauantaina työvuoron jälkeen otin Tacon hetkeksi halliin. Hieman se haukkui ja piippaili mutta namitin sen alas maahan niin aika äkkiä rauhoitui ja sitten alkoikin kuuntelemaan. Tehtiin pientä seuraamista ja sitten mentiin ulos missä otin taas hieman tokoa, oli hyvä ja sen lisäksi päästin koiran tekemään muutamat hypyt.

Tänään olin iltavuorossa. Otin koiran taas töiden loputtua ulos ja mentiin hallille tekemään kisarataa. Rata oli kakkosten. Otin ekaksi kerran lyhyissä pätkissä. Keppejen sisäänmeno ei onnistunut heti ja sen lisäksi ohjasin itse hölmösti parissa kohdassa mutta kun ohjasin järkevämmin koirakin meni hienosti. Otin toisen kerran rataa tarkoituksena tehdä se parissa pätkässä mutta kämmäilin ite niin meni rata taas useammassa pätkässä. Sitten otin vielä kerran ja nyt kepit oli ainoat jotka hieman epäonnistui, syystä tai toisesta koira tuli pois kepeistä jo toisekis viimeisemmästä välistä, muuten meni hienosti. A:ta pitää ruveta treenamaan enemmän koska Taco ei ihan pysähdy kontaktilla kun A radalla, ei kylläkään roiskase mutta luultaviimin jos en nyt pistä sitä menemään kunnolla niin alkaa viimeistää kisoissa räiskimään. Puomi meni tänään mielestäni huomattavasti nopeammin kun aikaisemmin, toimii paremmin kun puomi on  radalla ja sen lisäksi kontakti silti ihan hyvä. Keinulla tuli tänään pieni lentokeinu mutta sen jälkeen keinu olikin hyvä.

Kotiin tulessa koira joutuikin pesuun. Nyt mulla on puhtaalta tuoksuva pörröinen koira. Koira tosin ei oikein näyttänyt arvostavan pesua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti