lauantai 21. syyskuuta 2013

Treeniä, kisoja ja sienstystä

Perjantaina treenasin hieman kontakteja Tacon kanssa, ennen oman ryhmän treenejä. Nyt ei oikein ollut apua bumpista, Taco suunnilleen katsoi, että pääsi bumpin yli. Nostin bumppia ylemmäs kun aikeisemmin niin, että sain onnistumisia. Kokeilin vielä kehikkoa ekaksi maassa ja sitten vielä puomilla. Onnistui ainakin ilman vauhtia, täytyy miettiä, jos vaihtaisin käskyä kehikkoon (ja kontaktille) ja joulutauon aikana tehtäisiin kontaktisulkeiset muutaman viikon aikana josko saisi nousukontaktit kuntoon. Alastulot oli ok, mutta ei yhäkään niin nopeat kun haluaisin. Tämän jälkeen vedin harkat ryhmälle ja sitten vielä näytin miten olen opettanut Tacolle kontaktia ja pikkasen rallattelin vielä kahden putken ja hypyn kanssa.

Tänään olikin sitten kisat Lohjalla, ekaksi hyppäri ja sitten kaksi agirataa. Hyppäri hyl. Keskellä oli suora mutta jäin varmistelemaan liikaa, etten ehtinyt etenemään ja rintamasuunta itselläni huono joten koira eteni hieman vikasuuntaan. Radallehan kannattaa mennä asenteella, etten saa suoraa ohjattu, silloinhan se nyt ei ainakaan onnistu. Toka rata 2 rimaa ja pituuden palikka alas. Rata sinänsä tuntui kivalta, koira meni minne ohjasin ja tiesin koko ajan missä koira oli ja missä rata oli. Jos rimat olisi pysynyt oltaisiin oltu kolmansia. Kolmas rata 5 kiellosta. Yksi huonoo ohjaus mitä saatiin vielä pelastettu ja sitten se kieltopaikka, hävitin koiran kun hieman hosuin päällejuoksussa, enkä katsonut koiraa siinä niin koira meni väärälle puolelle mua, se jotenkin luki sen saksalaisena.

Iltapäivällä mentiin vielä koko perhe lähimetsään keräämään sieniä, muutama litra kerättiin noin tunnissa. Koira nautti kun sai juoksenella metsässä meidän kaikkien välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti