sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Hyppytekniikkaa

Ollaan RaaRaan kanssa tehty pientä hyppytekniikkaa pihalla. Sen lisäksi kävin eilen tekeässä pikkasen enempää hyppytekniikkaa hallilla. Alla videot (perussarja ja venyyvää, putki näiden välissä, sekä vielä alastuloa). Aika herkästi ponnistaa kaukaa ja siten myös laskeutuu lähelle rimaa. Alastulo saisi vieläkin olla hieman pehmeämpi mielestäni,korkeammat hypyt näissä nyt 35 cm.Sitten vielä videot kepeistä ja muurista. Keppejen jälkeen oli putki ja ekalla kerralla se häiritsi RaaRaata hieman,meni hieman epävarmaksi, mutta kun pääsin palkkaamaan teki huomattavasti paremin tokalla.


Mä alan enemmän ja enemmän olemaan sitä mieltä, että pitää kasvattaa itseluottausta RaaRaalle, kiire pois ja tehdä paljon onnistumisia, mistä palkka. Nostetaan itseluottamusta sille. Mielestäni olen nyt ollut itsekkin rennompi RaaRaan kanssa kun päätin antaa sille aikaa. Hypyt tehdään nyt 50 cm radalla, ainakin kunnes ollaan käyty hyppytekniikka yksärillä. Tänään tehtiin kotona myös korkeuden arvio setpoint harjoitteena, nostin 55 cm. Hyvin teki. RaaRaa on myös saanut tokoilla päivittäin, Tacokin on tehnyt pikkasen tokoa.

Tänään koirat pääsivät myös uimaan. Taco tykkää todella paljon uimisesta ja RaaRaakin enemmän ja enemmän koko ajan. En nyt antanut uida kun hetken ja kuivasin molemmat heti kun lopetettiin, jospa eivät saisi selät kipeiksi. Hieroin pikkasen nyt illalla, niin molemmilla reagointia selässä, eli back on track loimet menee taas yöksi molemmille päälle. Taco on tässä muutaassa viikossa, kun on ollut saikulla, menettänyt lihaksia, varsinkin selästä. Olen nyt pikkasen enemmän tehnyt molemmille syvien lihasten jumppaa, näitä pitäisi muistaa tehdä koko ajan, että syvätuki on kunnossa. Venyytyksiäkin olen tehnyt nyt tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti