tiistai 12. toukokuuta 2015

Valmennusryhmän valintatilaisuus

Käytiin RaaRaan kanssa agilityn valmennusryhmän valintatilaisuudessa. Eka agirata oli ihan ok, tehtiin just sitä mitä osattiin. Toka rata oli hyppäri ja heti näin, ettei ole hyvä rata RaaRaalle ja mulle. Ja niinhän siinä kävi, mä ohjasin este kerralla, en linjoja ja rataa, jolloin RaaRaa ei tiennyt minne mennä ja sen hypyt oli aivan järkyttäviä. Noh RaaRaa pääsi kahdelle loppulenkille pellolle, joten se oli tyytyväinen.
Maanantaina oli RaaRaan omat treenit, alussa taas tuli muutamia rimoja alas ja pitkiä hyppyjä. Sitten hieman tarkempaa ohjaamista ja aikalailla hyvin hiljaista ohjaamista, niin hypytkin parani. Mutta vauhdista tuleminen hypyn lähelle ja siitä lyhyen hypyn tekeminen ei ole RaaRaalle helppoa. Pidettiin nyt rimat 50. Mä olen saanut varattu RaaRaalle hyppytekniikkayksärin kesäkuun puoleenväliin ja ajattelin nyt pitää hypyt 50 ja tehdä perushyppytekniikkaa siihen saakka. Varasin myös seurantayksärin samantien. Katsotaan mitä palautetta saadaan ja mietitään sitten jatkoa.
Ollaan myös tokoiltu hieman RaaRaan kanssa, se osaa jopa seurata lyhyitä pätkiä ihan kivasti, osaa pysähtyä seisomaan ok, noutoa varten harjoitellaan nyt kapulan pitämistä, ei ihan tykkää, mutta tekee. Katsotaan josko pitäisi tutustua uusiin tokosääntöihin ja ruveta tokoilemaan hieman enemmänkin RaaRaan kanssa.
Käytiin tänään Tacon kanssa akupunktiossa. Hieman oli taas kiristystä lantiossa Tacolla. Akupunktiohoitaja totesi, että Taco on hieman rauhaton koira ja hieman jännittynyt, lantio on se herkin kohta. Hyvin antoi laittaa neulat, kävi selälleen makamaan neulat selässä, hetken päästä nousi ylös ja meni hoitajan luo,joka totesi, että valmistako oli ja neulat pois. Taco ei ole nyt ontunut kuvausten jälkeen vaikka on saanut hieman jo riehuakkin, metsässä hyppäsi sunnuntaina puunrungon yli ja hieman pelotti, että oireileeko, mutta ei mitään. Toivottavasti jatkuu näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti