sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Treeniä ja ontumista

Vihdoin päästiin Tacon kanssa treenamaan keskiviikkona. Hieman Taco kävi kuumana ja sen takia sitten hieman tuli jarrujen läpi, ja sen lisäksi ei tehnyt kunnon 2 on 2 of keinulla ekalla suorituksella. Muuten teki aika hyvin. Meistä molemmista huomasi, että kunto on tippunut loman aikana.
Eilen käytiin Niinun-hallilla treenaamassa. Oli kilpailutreenit jotka Teemu Linna ja Jari Laitinen veti. Oli hyvät treenit. Mä hain vireenhallintaa näistä treeneistä, onnistui hyvin kun koira joka oli ennen meitä haukkui radalla ja se yleensä kuumentaa Tacoa ja niin kävi myös nyt. Näissäkin treeneissä Taco oli hieman huolimaton kontaktien kanssa. Nyt pitää olla kisoissa tosi tarkkana kontaktien kanssa, ja tietty treeneissä myös. Mutta uskon, että riski kontaktivirheisiin on suurempi kisoissa kun treeneissä ja silloin mun pitää olla todella määrätietoinen. Treeneissä huomasi, ettei meidän kunto ole ihan hyvä.
RaaRaa alkoi onnahtelemaan taas sunnuntaina, joten vein sen röntgen-tutkimuksiin tiistaina. Mitään syytä ontumisiin ei löytynyt. Määrättiin noin kahden viikon kipulääkekuuri ja pientä liikuttamista. Katsotaan tulisikohan se viimein kuntoon. Ainakin kipulääke on nyt pitänyt ontumisen pois. Nyt pitäisi vaan päättää minne vien RaaRaan saamaan vielä hoitoa (osteopatia, akupunktio vai joku muu?) kipulääkekuurin jälkeen.
Tänään tein molempien koirien kanssa pikkasen syvälihasjumppaa. Molemmat olivat hyvin innokkaat ja teki ihan hyvin. Keli on niin kamala, ettei ollakaan muuta tehty tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti