perjantai 26. helmikuuta 2016

Tacon treenit

Maanantaina kävin tuuraamassa Niinun treeneissä Tacon kanssa. Peruskäännökset pitää pikkasen hioa ja kontakteja esim seinää päin ja niin, että itse irtoan sivusuunnassa. Taco meinaa tarjoaa hyvin herkästi sivuttaista 2on2offia ja isona koirana se ei välttämättä silloin ole kontaktipinnalla takajalkojen kanssa. Peruskäännöksissä mun pitää olla tarkkana etten yhtään peruta, silloin Taco herkästi lukee kännöksen takaaleikkaukseksi ja kääntyy väärään suuntaan. Vähitellen olen myös oppinut tekemään poispäinkäännökset  Tacon kanssa, toimi tälläkin radalla.
Keskiviikkona oli vaikeat keppien sisäänmenot ja myös kepit niin, että loppuivat melkein kiinni putkessa. Sisäänmenon Taco teki hienosti, loppuun meneminen hieman häiriintyi putkesta. Tehtiin myös jarruja ja tiukkoja käännöksiä. Hieman keskusteltiin Tacon kanssa jarruista, paukkui läpi taas ja käännökset valui, niin, että meni ansaesteelle. Mutta saatiin me loppujen lopuksi tehty ihan hyvin.
Kävin torstaina vielä tekemässä samaa treeniä kun keskiviikkona. Palkkailin vähän jarruihin. Saatin rata tehty yhdellä riman tiputuksella, ja sekin oli mun moka kun kompastuin putkeen kun Taco hyppäsi viereisen hypyn.
RaaRaa pääsi torstaina mukaan pellolle hieman juoksemaan, ei alkanut ontumaan. Yhä otetaan varovaisesti, mutta annetaan vähitellen liikkua enemmän, metsään ja juoksuttamista ja hypyyttämistä ei tehdä ennenkun Mari on katsonut sen toistamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti