lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tacon treenit

Keskiviikkona käytiin treenaamassa vaikka Timo ei päässytkään vetämään treenejä. Timo oli kuitenkin suunnitellut meille radan. Radassa sai taas hieman testailla mistä saakka koira haki itsenäisesti estettä. Näissä treeneissä Taco teki tosi hyvin jarruja, oli melkein liiankin kuulolla, kun meinasi tehdä kieltoja ja kääntyi jo hieman liiankin tiukasti. Lopussa oltiin molemmat Tacon kanssa aika loppu ja vikalla vedolla tuli pari rimaa alas, ja omatkin jalat jo hapotti aika hyvin. Mutta oma kunto on kyllä pikkasen parantunut. Nyt mä vaan toivon, että noi jäät sulaisi pois, että päästäisiin juoksemaan. Tacon kanssa voisi yrittää päästä ensi viikolla juoksemaan. RaaRaa ei pääse kuntolenkeille ennenkun se on käynyt toistamiseen Marilla. Se on mielestäni taas pikkasen vino vasemmalle, joten otetaan vielä vähän varoen sen kanssa vaikka se ei ole ontunutkaan.
Perjantaina kävin hallilla molempien koirien kanssa. Tai siis Taco pääsi treenamaan ja RaaRaa sai olla mukana pellolla juoksemassa alku- ja loppuverkan Tacon kanssa. Taco teki taas setpointia 55-75 cm ja taipumista 60 cm setpointilla. Teki hyvin. Sen lisäksi treenattiin hieman kontakteja. Keinua seinään päin, niin että irtosin sivusuunnassa. Laitoin pituuden kepit hieman ohjaamaan, että Taco oli 2on2off  asennossa suoraan eteenpäin. Teki ihan hyvin. Sitten vielä pari kertaa keppien haut putkien välistä, hienosti teki.
Hirveästi kisapäivityksiä facessa, alkaa itsellekin tulemaan hinkua päästä kisaamaan. Mun ei jostain syystä ole tehnyt mieli kisata. Treenata mä haluisin tehdä enemmänkin, mutta kisahalu on ollut kateissa. Ikinä aikaisemmin ei ole ollut mulla kisahaluuttomuutta, onneksi sm-nollat on saatu jo syksyllä niin ei ole ollut "pakko" kisata. Vielä ensi viikonloppu ei kisata, mutta sitten alkaa meidän kisa-kausi joka toivon mukaan jatkuu sm-kisoihin (mm-karsinoihin, jos startataan niissä, tulokset meillä on?).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti