lauantai 26. maaliskuuta 2016

Liedon kisaraportti

Tänään kisattiin Liedossa kolme rataa Tacon kanssa. Vika rata oli hieman haasteellisempi, kaksi ekaa ihan perusohjaamisella mentävissä.
Eka hyppäri, Taco teki keppivirheen (ärsyttävää, mutta voin lohduttautua sillä, että moni muukin koira teki saman virheen) eli hakeutui ekan kepin taakse, mutta menikin kakkosväliin. Mielestäni annoin koiralle mahdollisuuden jarruttaa ja hakeutua oikein, en tiedä miten olisin tehnyt sen erilailla. Myöhemmin ohjasin itse huolimattomasti ja hyllytin radan väärälle esteelle. Mutta nyt oli oma asenne huomattavasti parempi, kun mitä se on pitkään aikaan ollut. Koira kävi todella kierroksilla ja huusi ennen omaa vuoroaan, mutta silti rimat pysyivät ja oli hyvin ohjattavissa, hyvä me.
Kakkaosradalla tein tyhmän kämmin, oli paikka missä oli hieman kiire päästä valssaamaan ja mä jotenkin menin  45 astetta liikaa ympäri niin Taco luuli, että piti kääntyä ja hypätä viereinen este kun tarkoitus oli jatkaa suoraan eteenpäin. Taco hyppäsi osittain päin siivekettä,joten koko este nuriin.
Kolmas rata oli jo hieman kinkkisempi, en tykänyt radan alsuta, mutta se meni ihan ok ja tehtiin me hieno pakkovalssi kepeille, mutta lopussa tuli yksi rima alas ja muurin kalikka. Rima tuli alas kun vaan huitasin koiran hypylle ja sitten rynnistin ja muurin kalikka kun olin hieman koiran edessä valssaamassa. Ja sen lisäksi Taco joutui hirveästi odottamaan mua puomin päädyssä, kun mulla hieman kesti. Taco varasti tälle radalla inasen ja samoin lähti pikkasen ennen lupaa A:n kontaktilta, pitää olla tarkkana näissä.
Kivaa oli käydä kisaamassa ja pikkasen alkaa taas halu kisata nousta, ja asennekin itseltäni alkaa hieman löytymään, yes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti