perjantai 19. helmikuuta 2016

Treeniä, kisoja ja kraniosakraalihoito

Parit keskiviikotreenit mennyt Tacon kanssa. Ihan hyvin on mennyt, muuten paitsi, että kunto on meillä molemmilla huono. Hieman erityyppisiä ohjauksia ollaan tehty ja todettu toimiviksi vaikka itse olen ekaksi epäillyt Timon ehdotuksi. Mun pitää oppia vielä enemmän hyödyntämään Tacon irtoamistaitoa ja se miten hyvin se tulee mun liikkeen perään. Aina ei ehkä kannata jäädä tekemään tiukkaa käännöstä vaan enemmän hyödyntää liikettä.
Kolme rataa startattiin launtaina, huono hyl, ok hyl ja ihan hyvä 5. Starttirutiini hieman hakusessa, kontaktit olivat hyvät.
Tänään Taco pääsi hieman aksaamaan. Tein sen kanssa setpoint korkeuden arviona. Lähdettiin 55 cm ja jatkettiin 75 cm. Tehtiin myös taipumista setpointilla 65 cm takarimalla. Eturima molemmissa tehtävissä 10 cm alempaa. Pitää yrittää käydä tekemässä hallilla voimaharjoitteita hyppytekniikkana Tacon kanssa, koska hyppytekniikassa sillä ei varsinaisesti ole puutteita, mutta sille olisi hyvä saada hieman lisää voimaa, jotta liikkuisi vielä paremmin (ehkä sekuntteja pois radalta). Sen lisäksi treenattiin hieman kontakteja. Kontakteista itselleni noottia, aina vapautetaan 2 on 2offista, ei 4onista.
Tänään RaaRaa sai kraniosakraalihoitoa Hyytiäisen Marilta. RaaRaa oli  kiero suunnilleen kuonosta häntään. Vasemmassa etujalassa jänne oli todella tiukka, eli nähtävästi ollut aikas kipeä jalka. Ajoittain RaaRaa nukkui käsittelyn aikana, mutta myös välillä protestoi aika tiukasti mm:ssa kun vasenta etujalkaa käsiteltiin ja samoin kun päätä käsiteltiin, mutta aina RaaRaa antoi periksi hetken päästä. Nyt otetaan rauhassa ja varsinkin maanantaina ja vielä tiistaina vahditaan ettei koira riehaannu täysin kun kropan pitäisi silloin alkaa tuntumaan hyvältä. Kolmen viikon päästä käydään tarkistuttamassa kroppa ja samalla Tacokin pääse hoitoon. Josko se RaaRaa vähitellen pääsisi sitten taas treenamaan.Voi kuulemma olla, että kranoisakraalihoito myös auttaa RaaRaan hyppytekniikkaongelmiin, toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti