torstai 7. huhtikuuta 2016

Laiskuus iskennyt bloggaamisessa

Parit valmennustreenit mennyt Tacon kanssa. Hieman mietityttää sen A suorittamninen tällä hetkellä, se on hieman hidas. Rimat olen ruvennut pitämään 60-65 ja aika hyvin rimat silti pysynyt. Eilisissä valmennuksessa tuli taas todettu, että koirani osaa hyvin hakea kepit. Tuli muutenkin todettu, taas, että Taco aikalailla tekee sen mitä pyydetään, kääntyy hyvin, toki se pitää kääntää, mutta ei tarvitse väkisin kääntää, hyvin hakee esteitä, mutta tulee ainakin suht lähelle myös.
Tänään ostin Niinun treeniin tuurauksen ja sielläkin sai taas todetta, että taitava koira. Itse pitää muistaa liikkua rohkeasti, ei saa jäädä kiinni, eikä myöskään saa jäädä ihailemaan koiraa kesken kaiken. Ehtii hyvin ohjaamaan jos itse liikkuu rohkeasti, ja luottaen, että Taco hakee hyvin esteitä. Tuli toki myös todettu, ettei Taco ihan tule vetoon, niin hyvin kun toivoisin. Tänään A oli hyvä.
RaaRaa on saanut tehdä hieman hyppytekniikka, tekee aika kivasti. Sen lisäksi ollaan tehty pikkasen putki, keppi, kontaktieste ratoja, ja myös esteiden tarjoamista, tarjoamista myös renkaalle. Mun liike häiritsee aika paljon yhä, mutta ajattelin nyt tehdä noita esteiden tarjoamisia, oma liike mukaan. Maanantaiinakin tein hyppytekniikka, siinä oli aika häslinkiä ja silti RaaRaa teki näitä kivasti, hyvä.Vähitellen pitää ottaa mukaan mun liike ja myös koiran vauhti hyppytekniikassa, niin katsotaan miten käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti