perjantai 2. joulukuuta 2011

Hallilla treenamassa

Käytiin sekä tokoilemassa että agiliitamassa kentällä. Ekaksi tokoilua. Seuraamista, erinomaisen hyvä, hieman esteli alussa mutta paikka oli aika hyvä, jes. Liikkeestä seis, hyvä liikkeestä maahan, ei tipahtanut heti ekalla yrittämällä, pysähtyi ja sitten siitä makaamaan. Toisella yrittämällä hyvä, eikä noussut ilman lupaa kun palasin koiran viereen. Liikkeestä istuminen hieman hankala, istahtaa kun mulkaisen taaksepäin, eli koira on oppinut pysähtymään jos mulkaisen taaksepäin istahtaa, hienosti opetettu liike, not. Otin pari kertaa uudestaan pienen käsiavun kanssa. Ihan ok. Kaukkarit, i-m-i, pari erittäin hyvää vaihtoa, yksi hidas istuminen. Luoksetulo suoraan sivulle, vauhdikas, vino sivulletulo, korjasi mun merkistä. Toisella kerralla tuli erinomaisesti. Paikallaolo kun hain kapulan, hyvä. Nouto puukapulalla oli superhyvä. Malttoi istua, lähti, nappasi kapulan suuhun ja tuli vaudilla suoraan sivulle ilman minkäänlaisia apuja. Sitten tui pientä häiriötä kentälle. Siirryttiin tekemään alokasluokan hyppyä, ekaksi palkkasin suoraan hypyllä, oli hyvä, toisella käskin seisomaan oli ok, hieman liian lähellä mutta seisoi hyvin rauhallisesti. Kolmanella tuli melkein esteen viereen seisomaan jouduin hieman korjailemaan että saatiin onnistumaan. Istumispaikallaolo. Levoton häiriön takia ja sitten en enää uskaltanut ottaa riskiä että meneekö häiriköimään kun menivät puomia.

Häiriökoira siirtyi sisälle treenamaan me siirryttiin tekemään keppejä remmissä. Meni hyvin, toisella kerralla pyrki aloittamaan väärältä puolelta (olin itsekin ns väärällä puolella) ja se jotenkin sotki sitten rytmityksen joten jätti yhden välin pois, pysäytin koiran ja otin sen alkuun ja meni hyvin. Seuraavaksi puomia. Oli hyvä, ei hiipinyt loppua, on nähtävästi ollut rapputreeneistä hyötyä. Hassu koira yritti pakittaa puomille kun leikin sen kanssa puomin vierellä. Keinua kaksi kertaa, ei himmanut yhtää, taitaa koira tykätä enemmän vanhoista raskaista keinusta enemmän. Pari hyppyä ja rengasta hyvin. Rengas minikorkeudella hyvin, paitsi että kerran onnistui livahtamaan kehikon ja renkaan välistä kun meni omine lupine. Sitten vielä takaakierto sylkkärillä, oli vaikea mutta sain onnistumisia. Erinomaisen hyvät treenit taas kerran.

Illalla kotona otettiin vielä merkkiä. Olin ajatellut että klikkaan toiminnan esiin mutta mä olen niin hidas että mulla on vaikeata merkata oikeaa tekemistä joten tämä muutetaan kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti