lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua

Käytiin joulun kunniaksi aamusta hallilla treenailemassa. Koira oli maassa paikallaolossa sen aikaa kun laitoin esteet valmiiksi. Lämmittelin hieman juoksemalla hallin ympäri. Ekaksi otin 5 esteen hyppytekniikka suoraa harjoitus pariin kertaan. Taco teki sen hyvin. Sitten harkattiin keppikulmia, ekassa ja vikassa välissä verkot. Ekaksi pari kertaa helpoilla sisäänmenoilla, meni erinomaisesti. Sitten lähetin niin että olin noin kolmannen välin kohdalla ja lähetin koiraa, oikealta meni hyvin, vasemmalta jouduin pikkaisen auttamaan Taco jotta löysi oikean välin. Huomasin että jos on sisäänmenon kanssa ongelmia niin Taco ei oikein löydä rytmiä ja silloin joku väli saattaa jäädä välistä. Sain erinomaisia suorituksia kummaltakin puolelta. Sitten otin vielä niin että lähetin Tacon kepeillä ja leikkasin takaa ja juoksin koiran ohi. Onnistui erinomaisesti ilman mitään ongelmia, koira ei milläänlailla huomioinut mun liikettä vaan suoritti kepit hienossa rytmissä, jes.

Seuraavaksi rengas, ekaksi pari kertaa mini korkeudella sitten nostin korkeutta maksi-korkeudelle ja vastaanottaen tein renkaan, meni erinomaisesti joten otin vielä hieman sivusta lähettäen, meni oikein hyvin, jes. Nyt pitää vähitellen ottaa vauhtia mukaan kun lähetän renkaaseen.

Keinu harkattiin vielä ilman että oli radalla, ekalla meni todella hienosti, toisella kerralla meni hieman liian hitaasti, pikkaisen varoen, ei huonosti mutta eka oli niin upea.

Sitten pari eri rataa, toisella hyppyjä, putki ja A ja kerran kepitkin mukana. A:lla hieman jää miettimään harjalle. Toisella radalla hyppyjä, putkea ja puomia. Tehtiin takaaleikkauksia, takaakiertoja, lähetyksiä, valssauksia, niistoja ja takaisinkäännöksiä. Putken edessä teki pari kertaa kiepin ns väärään suuntaan ahtaassa paikassa mutta antamalla pikkaisen enemmän tilaa ja hitusen verran aikaisemmin tiedon koiralle että putkeen seuraavaksi niin jäi kieppi pois. Hypyillä pitää olla tarkkana ohjauksen kanssa ettei koira tiputa. Se on hirmu herkkä mun vartalon liikkeille.

Kotiin ja koira pesuun ja kohta mennään mummolle viettämään joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti