sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hyppyteknikka 12.5

Käytiin Sporttikoirahallissa Ulla Kaukkosen hyppytekniikkakurssilla. Taco oli kehittynyt viime kerrasta. Ekaksi Ulla taas katsoi koiran hieman läpi ja totesi että lisää lihasta pitää vielä saada etupäähän, ja nimenomaan syviä lihaksia että saa tuettu etupäätä kun se on hieman löysä. Muuten liike ihan ok ja muut lihakset ihan ok.

Sitten otettiin normi perussarja (6 jalkaa ja 25 cm korkeus), meni hyvin. Sitten hieman vauhtia mukaan ja lähetettiin koira 5 m päästä että saatiin vauhtia, meni tämäkin hyvin. Sitten mutkaputken kautta perussarjalle ja meni hyvin.Sitten meillä oli askeleen pidennyssarja (6, 7, 8, ja 9 jalkaa etäisyys, korkeus 25 cm) ja perussarja vierekkäin ja putki päässä. Koira ekaksi pidennyssarjaan mistä piti mennä putkeen ja siitä perussarjaan. Ekalla kerralla en viennyt koira putkeen vaan jäin paikalle niin koira tuli tokavika välistä pois ja kääntyi perussarjaan sisälle ja suoritti sen. Teki kyllä tehtävän sinänsä hyvin mutta pikkaisen lyhensi sarjaa :). Uusi yritys ja niin että itse vein paremmin niin johan onnistui hieman paremmin.Kolmannella kerralla meinasi koiralla tulla kiirre saada pompun viimeiseen väliin. Vielä kerran ja itse enemmällä liikkeellä vielä, Taco teki hyvin. Sitten pientä taukoa ja muut koirat suorittamaan. Seuraavaksi vielä kaarevalle uralle hyppämään(6 jalkaa väliä, korkeus 20 cm). Taco ei ekaksi meinannut hahmottaa mihin piti mennä ja olisi miellummin mennyt sarjoille missä vauhtia mukana. Ekalla kerralla oli hieman tönkkö koira. Sitten rupesi hakemaan taipumista. Tässä vaiheessa kävi kerran moikkaamassa yhtä tyttökoiraakin. Sitten vielä sama juttu oikeaan suuntaan, oli parempi heti ensimmäisestä yrityksestä.



"Kotiläksyiksi" Taco sai samoja tehtäviä mitä nyt tehtiin. Sitten vielä lisäksi niin että perussarja ja pidennyssarja vierekkäin ja epämääräisessä järjestyksessä tehdään näitä ja vauhdilla sisään. Sen lisäksi putki päähän ja niin että välillä treenataan niin että otetaan ekaksi perussarja ja välillä ekaksi pidennyssarjaa. Ja mun liike ehdottomasti mukaan "häiriköimään".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti