keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappuaja treeniä

Aamupäivällä oltiin Kirkkonummen ruotsinkieleisellä koululla vappuriehassa. Suhteellisen rauhallinen Taco oli siellä, se vaan halusi moikkaamaan kaikkia, sekä koiria että ihmisiä. Otin pikkaisen tokoa siellä ja se kyllä teki aika hyvin.

Illalla käytiin hallilla aksaamassa. Ekaksi tein vähän tekniikkaa kaarevalla uralla ja sitten siirryin rataharkkaan. En tajua mikä on mutta ohjaan rauhallisemmin ja luotettavimmin kun treenaan yksin, ryhmässä aina sähellän jotain. Mä vissiin keskityn paremmin kun teen yksin. Mun pitää muistaa kertoa ajoissa koiralle mihin seuraavaksi, mulla on pirun nopea koira joka tekee hyvin. Rata mitä tein oli noin ykkösluokan rata. Hienosti meni.

Sitten lenkille ja sen jälkeen vielä tokotreenit. Tokotreenitkin meni hyvin. Tehtiin ruutua, jouduin laittamaan pallon ruutuun, jostain syystä Taco kiertää sivulta keskelle ruutua, treenattava pallo keskellä ruutua että saa koiran mennemään suoraan ruutuun. Luoksepäästävyyttä, hyvin pysyi kutakuinkin rauhallisena. Tein hieman seuraamista, Taco hieman edisti mutta ei koskenut muhun. Kaukokäskyt, hyvät. Metallinoutoa, ekaksi tiputti kapulaa mun jalkoihin sen lisäksi varasti apuohjaajan käskyllä joten treenattiin apuohjaajan käskyttämistä, meni hyvin. Annoin apuja palautukseen että sain kapulan sivulle saakka. Lopuksi vielä tunnari. Meni todella hyvin siihen nähden että ekaa kertaa tein ns oikealla lailla vieraalla kentällä. Hyvät treenit oli, kiitokset Maaritille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti