lauantai 15. joulukuuta 2012

Asenetta etsitään ohjaajalle

Kävin eilen perjantai harrastajien ryhmässä treenaamassa. Niillä oli rata-harkaa. Tuli huomattu, että jos asenne puuttuu ohjaajalta ei onnistu treenitkään hyvin, jotenkuten jo mutta ei hyvin.
Hyppyrata ekaksi






























Alussa ei mitään erikoista, 4-hyppy venyi, en kertonut kunnolla Tacolle käännöksestä vaikka oli ihan helppo kohta. 8-esteellä olin paljon edempänä kun mitä luulin, että ehdin ja onnistuin työntämään koiran 9 hypyn ohi ja siitä koira väärään suuntaan ysiä, ihan tyhmä virhe. 11 putkella en muistanut kertoa koiralle, että putken jälkeen käännytään takaisinpäin joten taas pitkä kaarros. 15 esteen merkkasin hieman huonosti joten koira ohi. 17 pituuden jälkeen oli tarkoituksena vallsata ja heittää koiraa takaa ja persjätöllä18 ja heitto 19 yli ja sisään 20 ja loppusuora. No juu, valssi aivan liian myöhään ja liikaa 18 esteen takanajoten koira tulikin väärälle puolelle, eli taas hutiloiden ohjausta.

Agirata, hieman paremmalla asenteella edes:


Alussa vastaanotto 1 ja lähetys 2. Menin sivusuuntaan, heitin 4 putkeen, persjättö ja vastaanotto 5 hypyn toiselta puolelta ja heittoputkeen ja rävellys, en liikkunut A:n ohi vaan jäin kökkimään liian lähelle putkea kun olisi pitänyt liikkua A:n toiselle puolelle joten koira menikin A:lle, koirjasin hypylle ja liikuin paremmin ja kutsuin renkaan takaa kun koira tuli putkesta, onnistui suht hyvin. (kokeilin treenijen jälkeen tätä kohtaa niin, että menin toiselta puolelta A:ta mutta en uskaltanut ohjata kunnolla ja jäin väärälle puolelle rengasta kun pelkäsin liikaa, että koira törmää muhun putken jälkeen). 11 okseri jaakotuksella toimi hyvin. 13 vein liian pitkälle, pitkä kaarrso ja mulle älytön kiirre 16 ja 17 mutta onnstui silti. En hirveästi ehtinyt suoristamaan koiraa puomille mutta koira teki sen onneksi itse.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti