maanantai 3. joulukuuta 2012

Kääntyykö vai ei

Tänään oli ryhmäharkat pakkasen takia peruttu mutta menin hallille harkkamaan kääntymistä. Aluksi tein ihan kahdeksikkoa yhden esteen ympäri vinosti muutaman kerran. Estekorkeus oli ekaksi 30 cm ja sitten vielä sama juttu 45 cm hypyllä. Kääntyihän se koira, jopa niin tiukasti, että meinasi tolppa kaatua.

Seuraavksi hyppytekniikkaa kaarevalla uralla neljällä hypyllä 25 korkeus, ekaksi ilman vauhtia ja sitten vauhdilla. Ekan kerran kun tuli vauhdilla kolisi yhteen rimaan. Tämän jälkeen meni hyvin.

Sitten U-putkesta hypylle ja jaakotuksella tiukka käännös ja sivusuunnassa hyppy. Toimi hyvin. Muutenin harjoiteltiin putken jälkeistä elämää. Pikkasen keppejä eri kulmista, kokeilin längellä puomia, Taco meni pari kertaa nätisti länget sen jälkeen vaan paukkasi läpi niin, että länget lensi. Mutta meni ihan nätisti kun otin vielä kerran uusiksi. Sitten vielä pari kertaa pöytää. Tacolla ei ole hajuakaa pöytä- käskystä, mutta jos pikkaisen näytän suuntaa se menee ja se itseasiassa jotenkin vissiin muistaa, että pöydällä kuuluu pysähtyä.

Hyvät harkat kaiken kaikkian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti