sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Harkkaamassa pakkasessa

Kävin tänään aamusta harkkaamassa vähäsen. Treenasin hieman käännöksiä. Taco kääntyy ihan hyvin kun ei ole vauhtia ja kun esteet matalat. Kun lisätään vauhtia ja varsinkin korkeutta hyppyihin se ei halua/osaa hypätä kaarella jotta kääntyminen olisi nopeaa. Sain kyllä sen kääntymään suht hyvin mutta näitäpitää oikeasti treenata nyt. Lyhkäsiä hyppyjä sen sijan se osaa tehdä hyvin kun kerron ennen hyppyä, että hyppää lyhyesti. Tein myös rataharkan. Rata alla.

 

Ekat kerrat Taco meni putkeen joka oli vain häiriö-esteenä. Ne on taas ne lähdöt. 6 keinulle käänsin vasemmalle, kääntyi suht hyvin, 9 valssasin, samoin 10, 11 heitin koiraa käskyllä takaa, kepeille vaan heitin, meni hyvin sisään, tein persjätön ennen 13, tuli ekalla kerralla tokavikasta välistä, otin uudestaan niin ei ollut ongelmaa. Pituudella vastaanotin koiran ja se toimi hyvin. Piirustuksella 13 on väärässä päässä, koiran piti mennä kauempaa päähän, ns väärän pään ohitusta, onnistui hyvin.

ATT-kisojen kisakirje on jo tullut, lähtönumero suunnilleen keskellä, hyvä. Toivottavasti ei ole iha hirveät pakkasetkun päivä on kuitenkin suhteellisen pitkä niin inhottavaa jos joutuu pitämään koiraa pitkiä aikoja kylmässä autossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti