torstai 10. lokakuuta 2013

Keskiviikko agivalmennus

Eilinen rata oli taas haasteita täynnä. Itse en taaskaan ollut parhaimillani, paikka paikoin oli ihan ok suorituksia, mutta sitten taas mentiin. Ok suoritukset ei enään riitä, niillä ei nollia tehdä kolmosissa, eikä varsinkaan nopeita nollia. Huidoin kaikkiin eri suuntiin ja Taco yritti epätoivoisesti ymmärtää. Huomasin hyvin omat mokat, mutta en vaan keskittynyt ja tehnyt kunnolla, en saanut korjattu itseni kunnolla. Lisänä tuli treenilistalla vippaus. Se on mulle vaikea, kun pitää osata rytmittää oikein ja on monta paikkaa missä voin mokata. Pari rimaakin tuli alas treeneissä, eli jos en itse ohjaa koiraa hyvin niin eipä koirakaan ihan täysillä tee. Puomin nousukontaktitkin on alkanut toimimaan ja muutenkin on kontaktit taas ollut aika hyviä.

Tänään tein pihalla tiukkoja käännöksiä matalilla hypyillä ja vippauksia korkeilla hypyillä. Jouduin sanomaan aika tiukasti Tacolle, että kuuntelee vippauksissa, se pyrki hyppämään suoraan yli. Harvemmin joudun Tacolle sanomaan tiukasti treenatessa, yleensä se pyrkii ymmärtämään mitä haluan, mutta tänään se vaan halusi loikkia helposti suoraan yli. Saatiin kyllä muutama ihan hyvä vippaus, mutta treenattava on, samoin kun sylkkäreitä on treenattava ja tiukkoja käännöksiä, että saadaan kuviot kisakuntoon.

Sunnuntaina Purinalle kisamaan aamusta heti, onneksi maxien radat on kaikki peräkkäin, niin ei mene ihan koko päivää kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti