keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pihatreeniä

Tänään tehtiin pihatreeninä käännöksiä ja niistoja. Taco kääntyy paremmin oikealle, taipuu paremmin. Matalalla hypyllä Taco taipuu ja hyppytekniikka on taipuvalla rungolla mutta kun hyppy alkaa olemaan 60 cm ja on vauhtiakin mukana niin Taco hyppää suorempana ja kääntyy vasta laskeutuessa, toki tällöinkin kääntyy aika näppärästi kunhan itse ohjaan hyvin. Mun pitää ruveta myös vahvistamaan käännökset kisoissa myös äänikäskyin, koska Taco alkaa olemaan aika taitava suuntakäskyissä. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että mun on osattava itsekin eroittaa oikea ja vasen.
Treenattiin vielä niistoja  ja saatiin niistäkin aika nättejä, mun pitää vaan reippaasti tunkea käsi yli hieman stopata Tacoa ja kertoa sille, että sen pitää koota itseään ja kääntyä tiukasti ympäri. Silloin kun ohjasin rohkeasti ja selkeästi Taco kasasi itseään tosi hyvin ja silloin hyppykin oli tiukka. Taitava koira.
Taco on ruvenut kerjäämään ruokaa nykyään, se yrittää saada ruokaa aikaisemmin iltaisin. Mähän olen nyt antanut sille aamuisin lihaa ja iltaisin nappuloita. Aikasemmin se söi suunnilleen vaan kerran päivässä ja suurin osa syömisestä oli nappulaa, kai se luulee saavansa iltaisinkin lihaa, vaikka se on saanut nyt pari-kolme viikkoa lihat aamuisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti