torstai 17. lokakuuta 2013

Keskiviikkotreenit

Eilen oli Timon valmennus. Kun näin radan oli monta kysymysmerkkiä, muutama poistui kun näin radan hallissa. Mikään helppo rata ei ollut. Jouduin hakemaan aika paljon omaa rytmitystä ja jälleen kerran anna koiralle lupa ja luota, että se suorittaa ja lähde liikkeelle. Myös putkien jälkeinen elämä oli hieman tiukassa taas, mutta saatiin onnistumaan pätkissä rata loppuun, tosin meillä oli paljon aikaakin kun oltiin vaan kaksi treenaamassa. Pari kertaa tuli rimoja alas. Kerroin Tacolle etten tykkää nostella rimoja niin eipä tiputellut enään.

Tänään lähdin aamusta heti hallille ja jatkoin samalla radalla. Kolmannella yrittämällä saatiin koko 28 esteen rata 0 läpi, yes. Tänään ei myös putkien jälkeinen elämä tuottanut mitään ongelmia ja yhden kohdan radasta tein eri lailla kun eilen, eli leijeröimällä ja se toimi hyvin, mulle ei tullut kiire ja koira irtosi hyvin. Itse ehdin hyvin oikeaan paikkaan. Tänään tuli yksi rima alas ja huomautin siitä heti niin eipä tullut enään alas. Olen treeneissä pitänyt nyt koko ajan bumpia puomin nousukontaktilla ja ainakin tällä hetkellä kontaktit näyttää aika hyvältä.

Alkuverkassa käytiin pellolla lenkillä ja taas nähtiin peuroja, tällä kerralla ne lähti melkein Tacon nenän edestä, onneksi mulla on kiltti ja kuuliainen koira ja se totteli heti luoksetulo-käskyä, tällä kertaa muistin itsekkiin olla karjumatta ja luotin, että se tulee tavallisella kutsulla ja niinhän se tulikin. Käytiin tekemässä loppuverkka samalla pellolla ja hyvin näki, että Taco muisti mistä peurat oli alkuverkassa, hyvin kävi nenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti