maanantai 31. maaliskuuta 2014

Eipä raportoitavaa kisoista

Eilen oli kisat Kirkkonummella. Eka rata suht ok 5. Mä jäin hieman kökkimään ja sen jälkeen olinkin ihan törkeän paljon koiran jäljessä ja käännös venyi niin paljon, että Taco ei saanut itseään suoristettu keinulle vaan tipahti sieltä. Loppurata ihan ok, mm teki hyvin tiukan vasemmalle käännöksen kun käytin myös suunta-käskyä ja annoin sen ajoissa.
Kakkosrata hyl, ja aika kökkö sellainen. Eli kepeille jonkinnäköinen poispäinkäännös, koira haki ekan välin, mutta ei saanut itseään taipumaan kakkosväliin, ja toinen hyvin kökkö asia oli takaaleikkaus, ei vaan kääntänyt. Tein yhdessä vaiheessa aika paljon takaaleikkauksia, mutta viimeaikoina on tullut tehty niitä liian vähän, me ei osata tehdä niitä enää. Eli treenattava on keppien sisäänmenoaja takaaleikkauksia (ja paljon muutakin).
Kolmas rata unohdin katsoa koiraa kääntyessä ja koira kääntyikin takaisin esteen yli ja sen lisäksi en saanut sille jarruja vauhdikkaan pätkän jälkeen joten väärälle esteelle.
Hyvää agilityradoissa oli kontaktit ja rimat pysyi ja kai siellä jotain muutakin oli, mutta näin tällä kertaa. Ensi viikonloppuna uudet yritykset.
Tänään noi pöllöpää koirat meni uimaan. Mä en sinänsä ihmettele, että Taco meni mutta se, että RaaRaakin paineli hetken katseltua Tacoa uimaan ei ollut ihan odotettua. RaaRaa käyttäytyy hieman huonosti lenkillä, pöhisee yhtä sun toista. Autojen kanssa se jo osaa käyttäytyä mutta lintuja se yrittää hieman jahdata ja samoin se yrittää rähjätä vieraille koirille. Mutta heti kun sen kanssa alkaa tekemään se unohtaa kaiken muun, mutta lenkillä kun on tarkoitus vaan lenkeillä niin se käyttäytyy typerästi. Tänään tosin käytiin kylällä missä koirat kävi uimassa ja sitten viellä pikkasen treenasin kaupan parkiksella, Kun treenasin parkkiksella RaaRaalle oli ihn sama mitä tai kuka meni ohi, se vaan teki mun kanssa hommia. Tein Taconkin kanssa vähän tokoa, se innostui niin, että edisti aika rumasti seuruussa, mutta liikkeestä istuminen, seisominen ja maahanmenot onnistui hyvin. Samoin kaukokäskyt oli hyvät, istu-seis koira tulee pikkasen eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti