sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Valmennus,pikkutreenit ja kisat

Keskiviikkovalmennuksena oli vauhdikas rata, missä meilkein kaikki estevälit oli 6,5-7 metriä. Ekat 23 estettä oli hyppyjä ja putkia ja sitten olikin keinu, mutta siltikin Taco teki hyvin keinun. Oli kiva huomata, että Tacon kanssa pystyy oikeasti luukkuttamaan täysillä ja ohjaamaan hieman kaumepaa ja sitten rytmityksellä sen saa tosi hyvin takasin hallintaan ja käteen, kunhan vaan rytmitän oikein. Sen lisäksi tehtiin hieman valssiharkkaa, missä huoamasin hyvin, että ehdin hyvin kunhan vaan uskallan liikkua ja merkata ajoissa. Hyvät treenit oli, vaikka meinasi valssit, mennä sähläämiseksi kun molemmat ruvettiin väsymään ja sitämyöden sähläämään. Heti kun sain skarpattu niin, että ohjasin kunnolla myös ohjaus onnistui.

Perjantaina tein molempien kanssa. Taco sai tehdä kepeille poispäinkäännöstä, teki hyvin joka kerta, eli taisin hosua kisoissa, niin ettei se malttanut kääntää itseään kakkosväliin. Takaaleikkaukset sen sijan ei meinanut millään onnistua, vasta kun annoin suuntakäskyn äänellä onnistui kunnolla.

Kisoista kotiuduttiin kolmen huonon hyllyn kera. Taco teki ja tykkäsi, ohjaaja kämmäsi, ainoastaan vikalla radalla Taco huomasi sen, muissa radoissa sain jatkettu suoraan kämmien jälkeen. Noh kakkosradalla onnistui hyvin takaaleikkaukset, kun päätin harjoitella niitä kun oli hylly alla, toimi hyvin. Ekalla radalla, takaaleikkaus taas ei onnistunut, Taco käänsi väärään suuntaan,eli mun rytmitys taas hukassa.. Eli pitää harjoitella takaaleikkauksia nyt. Ajattelin harjoitella pihalla, pitää vaan yrittää saada vauhtia riittävästi tekemällä puun kiertoa ennen suoritusta. Noh kontaktit oli ihan ok, putkijarru toimi aika hyvin, eli jotain hyvääkin löytyi radoista.

RaaRaa oli aika paljon mukana ratojen välissä. Hallissa se käyttäytyy aika hyvin ja heti kun sen kanssa tehdään se tekee. Mutta lenkkeilessä se on pieni rähjäroopee, lopettaa kyllä heti ja yleensä antaa olla noin neljännen rähjäämisen jälkeen. Onneksi pääsee ryhmään harkkamaan ensiviikosta. Muutenkin tullut huomattu ton RaaRaan kanssa, ettei se ole yhtä herkkis kun Taco, ja sen lisäksi se on ihan pirun itsepäinen ja vähän teräväkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti