sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Viikon treenit

Keskiviikkona oltiin valmennuksessa ja oli hankalia kohtia. Onnistuin saamaan Tacon varastamaan Aa:lta, mutta eipä tehnyt toistamiseen samaa virhettä. Kuuliaisesti myös tuli pois väärän pään putkesta, mutta toisessa vastaavanlaisessa kohdassa ei tullut. Radassa oli hienoja kohtia (kuten whiskykäännös joka on ollut meille vaikea toimi hyvin), mutta sitten oli paikka joka ei vaan millään onnistunut kunnolla. Jälkeenpäin tuli parempi ohjausidea koko kohtaan, jota kävin perjantaina kokeilemassa ja se toimi. Aika pikkasen loppui kesken näistä treeneistä.
Perjantaina mun piti tehdä vaan pikkaseen, mutta loppujen lopuksi treenasin Tacon kanssa ihan kunnolla. Hieman kokeilin miten Taco kääntyy ja tuli todettu, ettei se nyt ihan hirvittävän vapaaehtoisesti kasaa itseään kun käännän valsilla, lelu kädessä niin johan jätkä kääntyi näppärästi. Myös niistolla käänsi oikein hyvin. Eli pitäisi hieman treenata palkaten ja sitten vaan vaatia käännökset kunnolla ja mun pitää ohjata käännökset hyvin.
RaaRaan kanssa ei hirveästi olla tehty, hieman putkiin syöksyjä ja sen lisäksi tolppien välistä etenemistä. Yritän saada sen enemmän irti musta ja enemmän estekiinnostusta. Sehän kyllä liikkuu hyvin ja valitettavan herkästi lähtee isoihin kaariin ja paimentamaan, joten todellakin toivon, että pääsen ensi syksynä hyvään ryhmään sen kanssa, muuten voi olla että olen helisemässä sen koulutuksen kanssa. Silloin joutuu kyllä miettimään, menisikö yksityiselle puolelle jos vaan on varaa. RaaRaan kanssa ollaan nyt kiinnitetty hieman enemmän huomiota sen käytökseen muutenkin, se nyt ei ihan hirmu hyvin käyttäydy remmissä. Pikkasen tokoa ollaan myös tehty, yritän saada sille vähän enemmän draivia seuraamiseen lelun avulla. Se pikkasen jätättää seuruussa ja on pikkasen laamana. Noh aika vähänhän sen kanssa ollaan vielä tokoiltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti