tiistai 18. marraskuuta 2014

Agisert

Agilityntäytteinen viikonloppu takana. Launtaina töissä kisoissa ja sunnuntaina kisaamassa. Eka rata ihan ok, kunnes tein huolimattoman vastakäännöksen ja käännös levisikin sivusuunnassa ja hyl. Mä vain käännyin, enkä ottanut koiraa mukaan käännökseen ja unohdin katsoa koiraa, joten mun moka täysin. Mutta sitten Taco oli kyllä hieman tuhma, eikä tullut ollenkaan mukaan valssiin vaan possuna meni mun selän takaa. Eipä saanut rakasta palloaan radan jälkeen, mitäs tuhmaili.
Toka rata 0, -8,04, 3 sija ja SERT-A. En olisi pystynyt hirveän paljon paremmin ohjaamaan. Pari kaarosta olisin voinut ehkä ohjata ihan inasen lyhyemmiksi, keinua peitin hieman, mutta Taco haki silti sitä. Keinulta olisin voinut ehkä vapauttaa inasen nopeammin. Taco hipaisi toka vikaan rimaan, mutta eipä tullut alas. Hyvä rata oli.
Kolmas rata kamala kaaos rata, Taco lähti aika lailla lapasesta joten se siitä.
Kisojen jälkeen treenasin vielä vähän RaaRaata. Tehtiin vähän päällejuoksua, vaikeaa kun putki oli takana vetämässä. Rengasta, teki hyvin ja sen lisäksi 2*2 kepit ekalla portilla. Vaikeata heittää ajoissa palkkaa, mutta RaaRaa tarjosi hyvin.
Maanantaina oli RaaRaan treenit. Venyyvää hyppytekniikkaa, rengasta (ollaan melkein maksikorkeudessa), ja takaa-leikkausharkka, jonka RaaRaa teki hyvin. Taitava junnukoira.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti