sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Räpellyskisat Purinalla

Rävelsinpäs aika urakalla tämän päivän kisoissa. Eli kaksi agirataa ja kaksi hyppyrataa Yhdeltä agiradalta 5, muut hyllyjä.
Eka rata, hyppyrata, yhtä kalastelua ja käytin varmaan 50 kertaa Tacon nimeä. Taco pelasteli minkä ehti, kunnes ei enää onnistunut. Noh Taco osaa hyvin vaikka ohjaan kauempaa ja se osaa edetä eteenkäskyllä suoraan. Sen sijan se ei yhä edelleenkään tykkää jos mä vedätän, vaan rima tulee alas.
Toka rata, agi, Taco tiputti pituudeen, ja koira varasti A:lta.Muuten ok
Kolmas rata, agi, koira meni selän takaa kepeille, kun ei tullut kunnolla valssiin, sinänsä oikealle esteelle koira meni. Sitten tuli hyllypaikka, koira teki hyvän käännöksen ja jäin hieman ihastelemaan, enkä katsonut, että koira tuli valssiin ja väärälle esteelle selän takaa. Noh nyt varmistin, ettei koira varastanut A:lta.
Neljäs rata, hyppyrata, kiva rata ja mitä mä teen, unohdan radan. Huokaus, mä en ole pitkään aikaan unohtanut rataa, mutta nyt sitten tein sen, kun alla ihan hyvä rata.
RaaRaa oli pikkasen hallissa, se käyttäytyy huonosti vieraissa paikoissa, rähjää ja sinkoilee. Hyvin ärsyttävää, täytyy pistää se ruotuun.
Käytiin hallilla vielä treenaamassa RaaRaan kanssa. Tehtiin rengasta (maksikorkeudella),kerran meinasi tulla väärin. Hyppytekniikkaa alastuloa ja etäisyyden arviointi, hieman tömistelee alastulossa, muuten hyvin. 2*2 kepit kahdella keppiparilla, alkaa kyllä hiffamaan homman nimen. 2on2off puomilla, nostin nyt myös RaaRaan ylös puomille ja lelu maahan valmiiksi, tuli läpi, meni pasmat hieman sekaisin RaaRaalla, mutta korjasi kyllä sitten. Pitää ruveta ottaa vauhtia mukaan, koska kun hakeutuu alhaalta 2 on2off asentoon, jää hyvin ja hakeutuu hyvin paikkaan, ilman mun liikettä, mutta kun otetaan ylempää ja lisätään vauhti, tehtävä nähtävästi muutttuu niin paljon, ettei tajuakkaan. Pari kertaa putken jälkeen ja pari valssikäännöstä, RaaRaa kääntyy tosi hyvin.
RaaRaa pääsi valitettavasti räyhäämään loppuverkan aikana jollekin koiralle, ärsyttävä kun se sinkoilee. Saa pysyä remmissä jonkun aikaa jos on pienikin riski, että tulee muita vastaan. Pidetään muutenkin pikkasen tiukempaa kuria pikkupojalle. Yritti se rähjätä muillekin koirille, mutta rauhoittui käyttäytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti