tiistai 25. marraskuuta 2014

RaaRaa riiviön treenit

Eilen oli RaaRaan aksatreenit. Tehtiin pussia, ei mitään ongelmia, tässä jouduin huomauttamaan RaaRaalle, että sen pitää odottaa suorituslupaa. Sitten tehtiin taipumista hyppytekniikkana, puoliympyrä 5 matalalla hypyllä. Oikealle oli vaikeampaa. Jouduin sirtämään palkan vikaa väliin kun RaaRaa hyppäsi kaksi viimeistä hyppyä yhdellä loikalla. Sitten oli vielä takaaleikkausharkka kahdella suoralla hypyllä, mistä välistä piti takaaleikata ja koiran mennä oikeaan putkeen. Ei ollut ihan helppo juttu RaaRaalle. Sen kanssa kun tekee pari kertaa jotain niin sitten se on jo tapa, eli sen oli vaikeata ymmärtää, että piti vaihdella putkea.
Kerran RaaRaa rähähti treenien aikana toiselle koiralle, kannoin sen karvoista autoon miettimään syntejä syviä hetkeksi. Sen kanssa pitää nyt pitää ihan täysin 0-linja rähjäämisen kanssa. Omalla hallilla se ei myöskään rähjää ympäriinsä, teki kyllä pari yritystä maanataina mutta lopetti käskystä heti. Pitää vaatia siltä muualla samaa. Pidetään muutenkin sen kanssa aika tiukkaa linjaa nyt käyttäytymisen kanssa, niin eiköhän se taas ala käyttäytymään asiallisesti. RaaRaahan on hirmu innokas touhuamaan eikä kovin häiriöherkkä, tekee sen minkä osaa, mutta vapaalla ollessaan se on hieman rähjäroope.
Tänään Essi piti pienen esityksen koulussa RaaRaan kanssa, tekivät muutaman tempun. RaaRaa toimi oikein hyvin Essin kanssa. Silleen RaaRaa on ihana koira, se ei ala sählätä kun sille ei anna mahdollisuutta siihen, se tekee hommansa paikassa kun paikassa ja kun se käskee olemaan niin se rauhoittuu hyvin olemaan vaikka luokassa teinit sähläili edestakaisin. Liukas lattiakaan ei haitanut yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti