perjantai 26. joulukuuta 2014

Kevyttä treeniä

Tänään käytiin lenkillä metsässä pitkästä aikaan. Näki oikein miten koirat nautti, kun sai painella metsässä metsä-eläinten jälkien perässä. Pientä kuuroutta oli havaittavissa koirilla, tulivat kun oli haistellu valmiiksi yms. Itse ei vielä ole täysin kunnossa, yskitti vähän väliä ja räkää tuli, mutta teki kuitenkin hyvää olla lenkillä.
Illalla menin halliin treenaamaan koiria. Tein molemmille hyppytekniikkaa, 5 perussarja, putkeen ja siitä 5 hyppyä pitenevällä välillä. Molemmat tekivät hyvin. Puomin alastuloa molemmille, Taco hieman suti pöydällä ekalla kerralla ja tästä syystä tuli hieman varovaiseksi. RaaRaa on hieman pelkuri, tulee hieman varoen. Ihan selkeästi on sille uusi tehtävä, niin tulee hieman harkiten, ekalla kerralla unohti 2on2offin. Sillä on ehkä pikkasen korkean paikan kammoa myös.
RaaRaalle 2*2 kepit, en ole ihan varma jatkanko 2*2 vai siirynkö vinokeppeihin. Mulla on jotenkin vaikea hahmottaa milloin vaikeuttaa tehtävää ja joka kerta kun vaikeutan RaaRaalla on mielestäni aika vaikea ymmärtää homman nimi. Vinokepeissä on jotenkin vähemmän ns liikkuvia osia, suorempaa opettaminen. Tietty kun on opettanut useamman koiran vinokepeillä niin senkin takia helpompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti