sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lyhyt kisaraportti ja treenit

Eilen käytiin Ojangossa juoksemassa kolmerataa Tacon kanssa. Tuloksina 3 * hyl. Koira kävi aika kierroksilla, mutta hyllyistä saan kyllä ihan syyttää itseäni, olin huolimaton, en hoitanut omaa osuuttani kunnolla. RaaRaa oli myös hetken aikaa hallissa harjoittelemassa hengailemista ja se itse asiassa käyttäytyi aika hyvin. Siitä huomasi, että se teki hirveästi töitä, että hillitsi itseään, mutta aika hyvin se malttoi. Pari pientä säntäilyä, yksi rähähdys, muuten istuskeli (tärisi ajoittain ja pikkasen piippasi välillä) ilman käskyä mun vierellä, hyvä.
Tänään oltiin hallilla. Taco treenasi Essin kanssa nuorisokerhon kanssa, tekivät ihan kivasti. Itse tein lopussa vielä näyttäen Essille miten koiran liikkuminen muuttuu omasta liikkeestä.
Itse tein RaaRaan kanssa. Tehtiin pihalla 2*2 kepeillä kahdella portilla. Tänään taas teki hienosti. Kaksi kertaa hakeutui suoraan kakkosportille, totesin, että oho tehdäänpäs uudestaan niin korjasi. Tänään sitä ei haitanut, että välillä palkkasin ykkösportin jälkeen ja välillä kakkosportin jälkeen. Jos ei palkka lentänyt ykkösportin jälkeen se lähti heti kakkosportille. Yes jatketaan näillä, tosin mun pitää muistaa olla myös toisella puolella,koska sitä mä en muistanut tänään. Sitten tehtiin pikkasen rataa. Pikku karvakasa liikkuu ihan törky lujaa. Harjoitelttin ekaa kertaa pakkovalssia tänään. RaaRaata ärsyttää heti jos mä jään sen eteen. Hampaat kolisi melkein kädessä, kun en lähtenyt liikkeelle pakkovalsissa ajoissa. On aikaisemminkin huomanut, että se hyvin herkästi napsii (ilmaa vielä, mutta, mutta) kun sitä ärsyttää joku, esim jos jään hieman eteen, tai jos se luulee,että pitää mennä täysillä eteenpäin ja sitten käännän tai jarrutan niin iskee ärsytys, ja silloin saattaa tulla napsimista ja/tai ääntä (murahdus). Tänään RaaRaa pikkasen äänteli radalla, tähän en aijo puuttua, kunhan se pitää lärvinsä suunnilleen kiinni odottaessa omaa vuoroaan ja tullessa lähtöön, ja kunhan keskittyy rataan.

Parit pätkät:

 








Pitäisi videoida useammin, juoksin taas liian kumarassa ja kädet aivan liian ylhäällä ja käsi nousee hyppyä varten kunkoira on jo hypyllä, ajaj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti