tiistai 23. joulukuuta 2014

Vihdoin flunssa helpottaa niin, että koirat pääsi edes vähän aksaamaan

Eilen vedin vuoden viimeiset aksatreenit. Meillä oli kivaa ja hyvin on ryhmä kehittynyt. Itsekkin treenasin molemmat koirat samalla treenillä kun ryhmää. Tehtiin allaolevaa rataa.
Taco nyt roiskas pitkäksi kolmosputken jälkeen, muuten aika kivasti, välillä käännökset hieman venähti kun sillä oli niin huippukivaa kun pitkästä aikaa pääsi tekemään. Mutta on sen kanssa hirmu helppo tehdä kun se osaa, ei tarvitse kun merkata estettä ja siirtyä itse seuraavaan paikkaan ja pois alta. Nautintoa.
RaaRaan kanssa joutui pikkasen tekemään töitä 2 jälkeisen valssin kanssa, että sai sen hyvin ajoitettu, mutta se ei roiskinut pitkälle 3 putkesta. 5 tarjosi pari kertaa takaakiertona, käännös venähti herkästi. 8 hypyltä meinasi tulla ohi, 9 putkeen en saanut kertaakaan käännetty hyvin, ei oikein lähtenyt hakemaan putkea itsenäisesti. 13 teki parhaiten vastakäännöksellä. Yritin myös niistämällä, mutta RaaRaa tarvii vielä niin pitkät merkkaukset, etten päässyt lähtemään riittävän ajoissa irti niistosta, että ehtisin ohjaamaan loppurataa kunnolla. Se lähtee tällä hetkellä liian herkästi mun perään, saisi hieman enemmän suorittaa itsenäisesti esteitä. Pitäisi varmaan tehdä vähän esteiden tarjontaa, muutakin kun 2on2off.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti